Dette serverer du på førjulsfesten!

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Dette serverer du på førjulsfesten!

Skal du ha fest før jul – eller kanskje i romjulen – og har lyst til å servere en deilig treretters middag? Da kan du jo sjekke ut forslaget mitt her med minipaier til forrett, ribberull – eller porchetta – til hovedrett og panna cotta med julsmaker til dessert!

Panna cottaen kan du lage ferdig én til to dager før selskapet, ribberullen kan du krydre, fylle og rulle ferdig også én til to dager før og butterdeigen til minipaiene kan forstekes tidligere på dagen. Aiolien, som jeg serverer til ribberullen, kan du også lage dagen før selskapet. Det er jo kjekt å ikke være utslitt når gjestene kommer.

Ønsker deg en fortsatt fin førjulstid!

Minipaier med rødløk og muggost

Dette er en skikkelig herlig forrett å servere. Om du vil foreberede mest mulig i forkant, kan du forsteke butterdeigsbunnene og gjøre klart resten sånn at det er bare den siste stekekingen som gjøres når gjenstene kommer. Alt står nærmere forklart inne i blogginnlegget.

Ribberull med kjempegode poteter og aioli

Dette er jo noe av det aller beste som finnes! En perfekt måte å spise ribbe på før julaften! Har du en betjent kjøttdisk der du bor, kan du gjerne kjøpe ribben ferdig utbeinet. Hvis ikke skjærer du ut beina selv før du fyller ribben med hvitløk og urter og ruller den sammen. NAM!

Panna cotta med vanilje og kanel

Det er deilig med en dessert som kan lages helt ferdig i god tid før gjestene kommer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon