Tidlig i vår fikk Halden sin første sushirestaurant og nå har jeg endelig fått prøvd den ut jeg også. Jeg har forsøkt å få bord der før, men da var ventetiden for å få bord så lang og sulten stor, så jeg måtte finne et annet alternativ. Sjøbris heter restauranten som ligger helt på bryggekanten, og de serverer skikkelig lekker og god sushi. Så friskt og ferskt, fargerikt og delikat! Jeg synes dessuten at det var ganske billig – kr 114 for et brett shikoku, med 6 nigribiter og 4 makibiter og kr 102 for et brett tempura maki med 9 biter. Det er jo rett og slett ikke mye dyrere enn brettene jeg kjøper på den lokale Rema 1000 butikken.

Fin bris i Halden!

Shikoku – 6 bitermed nigri og 4 biter maki

Fin bris i Halden!

Fin bris i Halden!

Kokken Phisoot Sukanisai lagde veldig god mat.

Fin bris i Halden!

Eier Magne Rekstad. Magne er også medeier i Erlandsens Conditori i Halden og driver Kuler & Krutt Catering på Kaserna i Halden.

Fin bris i Halden!

Tempura maki med fritert scampi og avokado. Deilig, deilig!

Fin bris i Halden!

 

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *