Fredrikstad har shinet opp brygga si, og flere nye spisesteder har åpnet opp nå i løpet av de siste 1-2 månedene. I kveld prøvde jeg ut «Paa brygga» sammen med noen hyggelige damer.

Hver dag, eller kveld, det er mulig å sitte ute og se sola, må og skal nytes til det fulle, og det er det fullt mulig å gjøre her på brygga. Jeg synes det er veldig koselig å sitte her og se på de som rusler forbi. Jeg ble ikke helt overbevist over maten, men den var helt grei. Jeg spiste scampi og kamskjell i kremet chilisaus.

På servicesiden har de fremdeles litt å gå på. Med fem rundt bordet bør du som servitør greie å huske hvem som bestiller hvilken drikke og mat, og når jeg spør om å få en ny capuccino, ettersom den jeg fikk var lunken, bør du som servitør ikke svare: «Det var merkelig. Den var skikkelig varm i sted». Jeg håper det kun er innkjøringsutfordringer.

På brygga i Fredrikstad

Skikkelig raus porsjon av denne fjellørreten som hadde fyll av spinat og feta og massvis av asparges til – og sikkert 6 poteter!

På brygga i Fredrikstad

Hjemmelagd hamburger med pommes frites.

På brygga i Fredrikstad

Scampi og kamskjell med kremet chilisaus. Sausen var het av chili, men ellers litt tam i smaken.

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *