5 bokvinnere er klare

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

5 bokvinnere er klare

Selv om jeg ikke helt nådde målet om 1000 «liker» før jul, kom jeg ganske så nært. Fru Timian har nå 926 som har trykket på «liker». Som lovet har jeg nå trekt ut 5 vinnere blant de av dere som har delt Fru Timians Facebook-link på sin FB-vegg. Tusen takk til alle dere som bidro!

Vinnerne ble trukket ut på følgende måte: Adrian på 10 år og bestemor gav meg 5 tall mellom 0 og 100, så telte jeg meg fram – eller rettere sagt bakover – til de utvalgte tallene. Dette er de heldige vinnerne:

Tone Krog
Line Greiner
Anne Lill T Degnes
Liv SIssel Sandvik
Frøydis Westby

De kan velge seg én bok hver som jeg sender i posten!
Gå inn her for å få en oversikt over bøkene jeg har skrevet: Bøkene mine!

5 bokvinnere er klare

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon