Italienske spesialiteter

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Italienske spesialiteter

I går fikk Prosciutto de Parma og Parmigiano Reggiano – bedre kjent som Parmaskinke og Parmesanost varemerkebeskyttelse her i Norge fra Matmerk. Det betyr rett og slett at det bare er de originale produktene som kan selges under de kjente merkevarenavnene. Seansen ble behørig feiret i den italienske ambassaden, og ettersom det ikke er hver dag jeg har mulighet til å beskue slike eminente steder, takket jeg villig ja til inbydelsen!

Italienske spesialiteter

Store mengder deilig Parmaskinke ble skjært opp.

Italienske spesialiteter

Trengs ikke ekstra pynt på dette fatet!

Italienske spesialiteter

Varemerkebeskyttelsen er et viktig steg for norske merkevareleverandører også. For dem vil det være viktig å kunne søke om samme beskyttelse i land de eksporterer til. Direktør i Matmerk, Nina Sundqvist, viste fram en pakke med tilsynelatende norsk røykelaks, kjøpt i Italia. Fisken var riktignok norsk, men den var bearbeidet i Litauen og solgt av et dansk firma.

Italienske spesialiteter

Italienske spesialiteterItalienske spesialiteterItalienske spesialiteter

Norske og italienske spesialiteter i skjønn forening.

Italienske spesialiteter

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon