Søndagmiddag – ny bok kommer snart!

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Søndagmiddag – ny bok kommer snart!

Snart, snart, snart kommer min neste – og åttende (!) – kokebok ut og jeg gleder meg storveies! Går alt etter planen, skal den være på lager 10. september. Hittil har jeg bare sett den ferdig i pdf, og det synes jeg ser kjempefint ut. Men det blir bestandig noe annet å få boka i hengene. Det er veldig spesielt å sitte med sin egen bok mellon hendene. Nesten litt surrealistisk.

Boka heter «Søndagsmiddag» og er en samling av de beste oppskriftene mine fra Søndagsbilaget i Dagbladet. For første gang er det ikke Øystein, mannen min, som har tatt bildene til en bok jeg gir ut, men jeg er veldig fornøyd med bildene som Dagbladfotograf Mette Møller har tatt. Vi har bestandig hatt det veldig koselig og bra på fotodagene våre!

Her kommer en liten smakebit:

Søndagmiddag - ny bok kommer snart!

Søndagmiddag - ny bok kommer snart!

Disse elgbollene lagde jeg da jeg hadde matforedrag om elgkjøtt forrige helg også. Her finner du flere elgoppskrifter.

Søndagmiddag - ny bok kommer snart!

Det er faktisk fullt mulig, og ikke vanskelig i det hele tatt, å lage sin egen ricotta. Her lager jeg det og blander det med spagetti og deilige smørstekte kantareller!

Søndagmiddag - ny bok kommer snart!

Skotske egg ble jeg første gang kjent med da jeg satt ved siden av en skravlete skotte på et fly.

Søndagmiddag - ny bok kommer snart!

Disse italienske pølsene, har jeg servert mange ganger med stor suksess!

Søndagmiddag - ny bok kommer snart!

Heftig, rød kake!

Vil du forhåndsbestille boka, send meg en mail. Fikk ikke til en kobling, men mailadressen min er: marit@mrw.no

 

 

2 kommentarer til “Søndagmiddag – ny bok kommer snart!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon