Hipp hurra! Fru Timian feirer 5 år i dag!

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Hipp hurra! Fru Timian feirer 5 år i dag!

Tenke seg til! Fru Timian kan feire 5 år i dag! Herlighet!

Det er litt over 5 år siden jeg la ut det første blogginnlegget her på bloggen, men i dag det er 5 år siden Fru Timian AS ble registrert som et aksjeselskap i Brønnøysundregistrene og jeg sto uten noen annen jobb. Fra da av skulle jeg bare jobbe med bloggen, bøker, matspalter og alt det andre som jeg har gjort og gjør som matformidler. Det synes jeg må feires med et aldri så lite tilbakeblikk.

Det har jo virkelig vært fem forrykende år, med veldig mye moro, mye jobbing, litt bekymring innimellom, men aller mest et stort eventyr! Jeg elsker å være matblogger! Og jeg elsker det faktum at vi etterhvert har fått mange flere sosiale mediekanaler å spille på også! Jeg har fått helt dilla på  å bruke Snapchat og Instagram Stories i det siste.

hveteboller

Èn av de aller første oppskriftene jeg la ut på bloggen var oppskriften på VERDENS BESTE BOLLER! Og den oppskriften har ligget helt på toppen av besøkslisten helt siden da. Ingen andre oppskrifter har jeg fått flere tilbakemeldinger på!

Ja, jeg må si noen ord om tilbakemdlinger fra dere som leser oppskriftene mine! Jeg er så takknemlig for alle de mailene, brevene, sms’ene og kommentarene jeg får! Tenk at dere gidder å bruke tid på å sende meg en melding om at dere er glade for å ha prøvd en oppskrift! Tusen takk! Takk for alle spørsmål og tilbakemeldinger.

arvekyllingen

Det er én oppskrift på bloggen som vel må sies å ha vokst seg langt utenfor Fru Timians lille verden, og det er ARVEKYLLINGEN! Og det er utrolig moro. Jeg har opplevd så mange ganger at folk som ikke har peiling på hvem jeg er, snakker om Arvekyllingen. Og det er veldig stas! Hvis du ennå ikke har prøvd den, er utfordringen herved gitt 🙂

Noe av det beste, sånn rent arbeidsmessig, som har skjedd i løpet av disse fem årene, var å få seg et eget arbeidssted! Jeg jobbet som matspaltist på deltid i flere år før Fru Timian ble til også, og da jobbet jeg  hjemmefra. Jeg hadde blant annet matspalte i Dagbladet i mange år. Her kan du se litt fra en FOTODAG HJEMME PÅ KJØKKENET sammen med fotograf Mette Møller, som var Dagbladfotografen min.

Det var utrolig herlig å kunne innredet VERKSTEDET! Endelig hadde jeg et sted til alt utstyret mitt, alle rekvisittene og fotostativene. Og jeg kunne reise fra rotet på ettermiddagen. Jeg elsker verkstedet mitt og ser definitivt på det som mitt andre hjem. Du kan se mye mer herfra hvis du følger med på Snapchat (frutimian) eller Instagram Stories (Fru Timian), for jeg legger ut masse snutter fra når jeg jobber her.

cover

I 2015 kom min siste bok ut: Fru Timians beste sommermat! Du kan se bildene fra LANSERINGSFESTEN HER! Totalt har jeg skrevet 8 (!) bøker. Tenk det. Den første boken min kom ut i 2004 og heter Nybakt. Jeg vet det er veldig mange som har bakt veldig mye fra den boken, og som fremdeles gjør det. Det er veldig moro når jeg treffer nye mennesker og så viser det seg at de har en eller flere av bøkene mine. Spesielt moro er det jo når det også viser seg at de bruker bøkene 😉 Du kan lese om ALLE BØKENE MINE HER!

pasta-med-basilikumpesto

Ettersom jeg jobber som matblogger, lager jeg jo mye mat. Jeg er veldig glad i det jeg kaller ukomplisert, ujålete og umåtelig god mat. Greier jeg å vise at det går an å lage skikkelig god mat på en helt vanlig tirsdag, ja, da blir jeg ordentlig glad. Èn av livredderne hjemme hos oss, er BASILIKUMPESTO! Det smaker knallgodt, passer til veldig mye forskjellig mat, og du kan lage den på 2 minutter! Det er fint å ha noen favoritter som man stadig vender tilbake til, og som enkelt kan varieres.

marked-13

Som matblogger får jeg lov til å være med på veldig mye moro. Blant annet på mange spennende matreiser. Jeg har laget mat med lokale i BANGKOK, vært på tidenes fest i MEXICO, spist meg gjennom mengder av små cafeer og restauranter i LOS ANGELES, laget matfest i SPANIA og laget olivenolje på KRETA. Fy flate jeg er heldig 🙂

matkurs på verkstedet

I løpet av tiden min her på verkstedet, har jeg hatt en del matkurs. Og det er veldig moro! Jeg har dessverre ikke hatt kapasitet til å holde mange kurs i det siste, men vi får se hva som skjer videre. Hadde jo vært morsomt å ha noen kurs innimellom.

Festkake

Ettersom det er bursdagsfest, må vi ha med oppskriften på en skikkelig FESTKAKE også. Denne sjokoladekaken er knallgod, og det vet jeg at det er veldig mange av dere som synes også!

Vil du ha oppskriften på de HERLIGE SJOKOLADEMUFFINSENE, finner du dem her!

Jeg har en travel dag foran meg i dag. Først skal jeg kjøre til et spennende møte, så skal jeg på pizzasmaking. 10 forskjellige pizzaer skal smakes og bedømmes. Vil du følge med på det, må du følge meg enten på Instagram Stories eller Snapchat. Der blir det full fres!

Ha en strålende dag! Og tusen takk for at du følger Fru Timian!

 

 

6 kommentarer til “Hipp hurra! Fru Timian feirer 5 år i dag!”

  1. Gratulerer så mye med 5års dagen fru.timian, håper det blir mange mange flere år med inspirasjon fra deg, klarer meg ikke uten😇

  2. Gratulerer så mye med 5-årsdagen som fru Timian 😃 Du har en veldig inspirerende blogg, med mange flotte oppskrifter å velge i 👍

  3. Masse gratulasjoner med 5 år – bra jobbet og fantastisk innsats! Stå på videre og masse lykke til videre! Det er mye god inspirasjon å hente fra dine sider!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon