Med gla’-gris på fotoshoot

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Med gla’-gris på fotoshoot

Livet som matblogger byr på veldig mange ulike og spennende dager, men det er jammen ikke mange dager som er som denne, da vi dro med oss tre hester, to griser og en hund på fotoshoot inne i en innhengning hjemme hos Eva og Hans Thøger Holmsen i Rakkestad. Eller, jeg dro ikke med meg noen. Jeg hadde i grunn mer enn nok med å holde meg litt i bakgrunnen i et håp om ikke å bli nedrent av verken gris eller hest!

Og hvorfor befinner jeg meg i denne situasjonen? Jo, vi skulle ta noen fine bilder av grisene til Eva og Hans Thøger. Det der nemlig de som leverer gla’grisene til Brødr. Ringstad i Rakkestad. Og da var hesteinnhegningen et godt egnet sted. Hestene var jo allerede på plass.

Grisene kan kanskje se små og uskyldige ut, men her er det jammen mye skult muskelkraft ute og går. Kort fortalt kan vi vel si at det ble ganske så mye håndtering, for grisene og hestene skremte opp hverandre i starten. Men med hunden plassert i førerhuset på traktoren og meg gjemt bak lesseapparatet på samme traktor, ble disse strålende bildene tatt.

Gla'gris fra Rakkestad

Jeg har hatt et samarbeid med Brødr. Ringstad i Rakkestad i mange år og lærte da jeg for noen år siden skrev en del tekster for dem, at grisen har krøll på halen når den har det bra.

Alle grisene hos Eva og Hans Thøger serveres grøt av hjemmemalt bygg og hvete i stedet for vanlig kraftfôr, og hver dag får de godt med høy og flis inn i bingene hvor de roter rundt. Og kjøttet blir bestandig best når dyrene har god helse og gode leveforhold.

Krøll på halen

Vil du lese mer om Brødr. Ringstad og de spesialitetene de har, kan du klikke deg inn her.

Holmsen

Hest hos Holmsen

Hans Thøger

Hans Thøger Holmsen

Han Thøger og gris

Hals Thøger Holmsen med gla'gris

Gla'gris fra Rakkestad

Gla'gris fra Eva og Hans Thøger Holmsen

Eva og Hans Thøger Holmsen

Eva med hest og gris

Alle bildene er tatt av mannen min, Øystein. Sjekk ut flere av bildene hans her!

 

Dette blogginnlegget er skrevet som en del av et samarbeid jeg har med Brødr. Ringstad

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon