Gled deg til 21.november!

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Gled deg til 21.november!

Da kommer nemlig julenummeret av BoligDrøm ut, og der er det jeg som står for julematen! Stylist Fredrikke Friis Bertheussen og fotograf Marie var her sist fredag og fikset og ordnet mens jeg lagde mat til deilig julelunsj – hjemmelagd, gravet laks (fantastisk god),  glasert juleskinke, pæresalat med blåmuggost og pekannøtter, urtefylt kylling og riskrem ble servert. Oppskriftene får du i altså 21. november!

Her er noen bilder fra fotodagen.

Gled deg til 21.november!

Gled deg til 21.november!

Juleskinka er ferdig glasert. Jeg hadde bestilt juleskinke med skikkelig tykk svor fra slakteren, men jeg fikk en helt renskjært skinke. Akkurat like god, men jeg fikk ikke rutet opp svoren som jeg hadde tenkt. Og slakteren hadde forsvunnet på elgjakt før jeg fikk tatt en titt på skinka!

Gled deg til 21.november!

Jeg beiner ut og fyller kyllingbryst og -lår med massevis av urter. Som den gode husmoren jeg er (!), koker jeg kraft av skrottene. Når jeg allikevel skal befinne meg på kjøkkenet en hel dag, kan jeg likesågodt utnytte de ressursene jeg har foran meg. Så ligger forholdene til rette for deilig hverdagssupper i en fart.

Gled deg til 21.november!

Pære- og blåmuggostsalaten er klar for fotografering. Jeg har bestandig oppskriftsarkene liggende ved siden av meg når jeg lager mye mat på en gang til blad og aviser, så får jeg notert hvilke endringer jeg gjør underveis. Det er helt umulig å huske alt i etterkant.

Gled deg til 21.november!

Adrian og Lea ble satt til å lage bordkort. Alle bilder og alt mulig annet dilldall vi har hengende på veggene ble pent tatt ned når stylisten satte i gang.

Gled deg til 21.november!

Det passet fint at Lea akkurat hadde arvet julekjolen som to av hennes søskenbarn har brukt før henne. Det er bestemor som har sydd!

Gled deg til 21.november!

Julestemningen er på plass!

Gled deg til 21.november!

Gled deg til 21.november!

Marie sjekker om riskremen står helt riktig før bildet blir tatt. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene.

Gled deg til 21.november!

Gled deg til 21.november!

Stylist Fredrikke, meg og fotograf Marie

Gled deg til 21.november!

God stemning mens vi spiser riskremen.

Gled deg til 21.november!

 

Ett kommentar til “Gled deg til 21.november!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon