Gled deg til 21.november!
Da kommer nemlig julenummeret av BoligDrøm ut, og der er det jeg som står for julematen! Stylist Fredrikke Friis Bertheussen og fotograf Marie var her sist fredag og fikset og ordnet mens jeg lagde mat til deilig julelunsj – hjemmelagd, gravet laks (fantastisk god), glasert juleskinke, pæresalat med blåmuggost og pekannøtter, urtefylt kylling og riskrem ble servert. Oppskriftene får du i altså 21. november!
Her er noen bilder fra fotodagen.
Juleskinka er ferdig glasert. Jeg hadde bestilt juleskinke med skikkelig tykk svor fra slakteren, men jeg fikk en helt renskjært skinke. Akkurat like god, men jeg fikk ikke rutet opp svoren som jeg hadde tenkt. Og slakteren hadde forsvunnet på elgjakt før jeg fikk tatt en titt på skinka!
Jeg beiner ut og fyller kyllingbryst og -lår med massevis av urter. Som den gode husmoren jeg er (!), koker jeg kraft av skrottene. Når jeg allikevel skal befinne meg på kjøkkenet en hel dag, kan jeg likesågodt utnytte de ressursene jeg har foran meg. Så ligger forholdene til rette for deilig hverdagssupper i en fart.
Pære- og blåmuggostsalaten er klar for fotografering. Jeg har bestandig oppskriftsarkene liggende ved siden av meg når jeg lager mye mat på en gang til blad og aviser, så får jeg notert hvilke endringer jeg gjør underveis. Det er helt umulig å huske alt i etterkant.
Adrian og Lea ble satt til å lage bordkort. Alle bilder og alt mulig annet dilldall vi har hengende på veggene ble pent tatt ned når stylisten satte i gang.
Det passet fint at Lea akkurat hadde arvet julekjolen som to av hennes søskenbarn har brukt før henne. Det er bestemor som har sydd!
Julestemningen er på plass!
Marie sjekker om riskremen står helt riktig før bildet blir tatt. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene.
Stylist Fredrikke, meg og fotograf Marie
God stemning mens vi spiser riskremen.
[…] kommentarer TweetJulenummeret til BoligDrøm er på plass i butikken, og der er vi med! Her ser du bildene jeg la ut fra selve […]