Three nights in Bangkok! Dag 1

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Three nights in Bangkok! Dag 1

Ok, så var jeg der litt lenger enn Abba-gutta, men tre dager og netter er slett ikke lenge, alle tilbakelagte mil tatt i betraktning. Forrige uke var jeg nemlig på en nesten surrealistisk reise. Jeg var invitert med på tur av Blue Dragon til tre lange dager og tre korte netter i denne sydende byen. På hjemturen konkluderte vi med at vi egentlig kunne si at vi hadde vært der minst én uke, ut i fra alt vi hadde sett og gjort.

Jeg spiste sikkert 40 ulike thairetter mens jeg var der (ikke alle like store), vi var på ulike markeder, på to fabrikkbesøk og vi var på et fantastisk thaimatkurs hos Amita Thai Cooking Class.

Fordi at programmet var så hektisk som det var, kjørte vi business class med Thai airlines, og det er det jo ikke akkurat hver dag jeg gjør, så det måtte dokumenteres! Herlig!

Three nights in Bangkok! Dag 1

Vel fremme i Bangkok var det bare å plassere bagasjen på hotellet og komme seg avgårde til Amitas. For å komme dit tok vi elvebåt.

Three nights in Bangkok! Dag 1

Det var helt fullt av disse lange, fargerike båtene i elven.

Amita – eller Tam som det står på navneskiltet hennes – var en utrolig søt dame med masse lun humor.

Three nights in Bangkok! Dag 1

Sånn lages kokosmelk! Hvor mye vann som tilsettes, avgjør fettprosenten: alt fra kokosfløte til lett kokosmelk.

Three nights in Bangkok! Dag 1 Three nights in Bangkok! Dag 1

Three nights in Bangkok! Dag 1

Gjengen på tur. Ytters til venstre ser du Julie, som driver Julies Matblogg. Ellers var det med tre journalister, to fra Haugen-gruppen, som importerer Blue Dragon til Norge og tre stykker fra Blue Dragon-kontoret i Polen.

På kvelden spiste vi på en restaurant som serverer tradisjonell thailandsk mat. Her var det massevis av gode smaker. Svetten sprutet nesten fra pannen da jeg plutselig hadde tatt litt mange biter med veldig sterk chili i munnen på én gang.

Three nights in Bangkok! Dag 1

Ser du fiskekakene nederst til venstre her? De smakte faktisk akkurat likt som de jeg har oppskrift på her på bloggen – du finner oppskriften her. Den eneste forskjellen var at i denne versjonen var fiskekjøttet mer finmalt.

Vi bodde på Eastin Grand Hotel Sathorn. Skikkelig luksus med basseng i 14 etasje – av den typen som ser ut som det forsvinner ut i luften.

Three nights in Bangkok! Dag 1

Etter alle disse opplevelsene på én dag var jeg i grunn klar for å oppleve Bangkoknatten i en god hotellseng!

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon