Three nights in Bangkok – Street food

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Three nights in Bangkok – Street food

Er det noe det er mye av i Bangkok – i tillegg til folk og biler – er det street food. Alle steder hvor du snur og vender deg, blir det tilbydt alskens godsaker. Og ja, jeg så noen gresshopper og andre insekter som ble håndtert over gategrillen, men det var definitivt ikke det det var mest av.

Three nights in Bangkok - Street food

Jeg bor jo i Østfold og her er det vanlig å selge pølse i vaffel. Jeg tror det er spesielt i Moss at man selger det. Men jeg har også hørt at det er fast innslag i kiosken på travbanen på Momarken. Der har jeg aldri vært, så det kan jeg ikke gå god for.

Det jeg imidlertid kan si er at jeg kjøpte en søsterversjonen av denne blide mannen i Bangkok: tynn pannekake med speilegg og pølse. Kanskje det er noe for travfolket også?

Pølsen falt ikke helt i smak hos meg, men pannekaken med speilegg, rullet sammen, var knakende god!

Three nights in Bangkok - Street food

Three nights in Bangkok - Street food

Og dette var jo virkelig snadder. Helt nyoppdelt mango og ulike melontyper i passe porsjonspakninger.

Three nights in Bangkok - Street food

Denne søte jenta traff jeg på marked skikkelig sent på kvelden.

Three nights in Bangkok - Street food

Et stykke utenfor Bangkok – ca. 1 1/2 times kjøretur – ligger Floating Market Dunmoen Saduak, som rett og slett er et flytende marked hvor det selges mat og souvernier. Det har nok egentlig vært et sted hvor thailendere har kjøpt og solgt sine varere, men nå er det ganske så turisitifisert.

Jeg bruker å ha litt anstrengt forhold til steder som er veldig turistifiserte, men jeg synes dette var en veldig sjarmerende og morsom opplevelse.

Three nights in Bangkok - Street food

En skikkelig sjarmør han nederst til høyre på bildet, ikke sant?

Three nights in Bangkok - Street food

Denne damen solgte fantastisk gode vårruller. Når hun så at vi var interesserte i å handle, tok hun fram staven, med en krok på enden, og dro oss inntil sin båt.

Vårrullene var fylte med grønnsaker, og ble servert med honning på toppen og søt thaibasilikum. Nam!

Vil du se mer fra Bangkokturen min? Klikk her!

 

 

Jeg har vært på tur til Bangkok betalt av Blue Dragon. 

2 kommentarer til “Three nights in Bangkok – Street food”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon