Fotodag med Dabladet

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Fotodag med Dabladet

Jeg skrev på fredag at jeg skulle ut og spise med jegntene, og at jeg skulle legge ut bilder dersom de ble bra nok. Det ble de ikke. Mørk restaurant og liten blitz er en dårlig kombinasjon.

Tenkte derfor jeg i stedet kunne legge ut noen bilder fra forrige fotodag med Dagbladet og deres eminente matfotograf Mette Møller. Her lagde jeg og Mette fotograferte for 7 søndager. Blant annet den deilige kokoskaken dere finner oppskriften på i Dagbladet i dag.

Fotodag med Dabladet

Det handler mye om logistikk når så mye forskjellig skal tas bilde av i løpet av en dag. Her gjelder det å få oppvask unna underveis og forberede ting så godt som mulig før Mette kommer med kameraet.

Fotodag med Dabladet

Det er bestandig veldig koselig å ha fotodag sammen med Mette. Vi smaker bestandig på maten når den er ferdig fotografert, men ikke alle fat blir helt tomme. Det har vi verken tid eller magemål til. Jeg bruker ofte å invitere venner på mat på kvelden etter en fotodag. Og passer det ikke med besøk, bruker jeg å ringe noen som kommer og tar med seg mat hjem. Jeg liker ikke å kaste mat, så derfor prøver jeg å gi bort mest mulig.

Fotodag med Dabladet

Risottoen blir spedd med litt vann. All kraften var oppbrukt.

Fotodag med Dabladet

Slike små plastbokser har jeg en mengde av. De er fantastisk kjekke å oppbevare ferdig preppa råvarer i. Når Mette kommer, har jeg ofte høye tårn stående på benken og i kjøleskapet.

Fotodag med Dabladet

Kveita og gresskaret ligger klart. Foto neste.

Fotodag med Dabladet

Mette in action!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon