Tidligere i dag hadde jeg et foredrag under Nyskapningskonferansen til Fylkesmannens landsbruksavdeling og Bondelaget i Hobøl kommune. Arrangementet var til Helhetsgården – et gammelt, nyoppusset, staselig hus, som jeg tror heter Tingvold og som ligger midt i Elvestadkrysset for de av dere som er litt bedre kjent. Veldig fint. Jeg snakket om hvordan bli en vellykket gründer. 70 entusiastiske bønder og andre bygderelaterte mennesker var der.

Tenkte bare jeg skulle vise de gode gavene jeg fikk – jordskokk, mandel- og appelsinbiscotti, Odelia rapsolje og hjemmebakte knekkebrød.

Vil du lage dine egne knekkebrød og biscotti? Oppskriftene kommer straks!

Gaver fra Helhetsgården

 

Gaver fra Helhetsgården

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *