Sånn har bloggåret 2017 vært!

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Sånn har bloggåret 2017 vært!

På samme måte som både TV2 og NRK lager oppsummeringsprogrammer for både sportsåret, nyhetsåret og underholdningsåret, må jo jeg lage en oppsummering av bloggåret! Og det har vært et veldig moro og spennende år som matblogger!

Jeg har allerede laget tre TI PÅ TOPP-LISTER over hvilke saker som har vært mest populære her på bloggen: Ti på topp-middager, ti på topp-kaker og desserter og ti på toppgjærbakstoppskrifter!

Egentlig blir det litt feil å kalle det «bloggåret 2017», for nå er det jo ikke bare på bloggen at jeg opererer på. Jeg er på de fleste sosiale medier. Jeg elsker SnapChat og InstagramStories! Der legger jeg ut små og store hendelser fra livet i tillegg til oppskrifter, en god del steg-for-steg bilder og massevis av «behind the scenes»-situasjoner. Let meg gjerne opp i de kanalene om du vil følge meg der også! Du finner meg som fru timian.

Først og fremst må jeg takke alle dere som følger meg både her på bloggen og i de andre sosiale mediene jeg er! Dere er en fantastisk gjeng! Så masse hyggelige tilbakemeldinger! Tusen, tusen takk til dere alle!

En av de største satsningene mine i 2017 har vært livesendingene jeg har på Facebooksidene mine på mandager kl 15! Jeg startet opp med livesendingene allerede i januar og har hatt hele 32 livesendinger i løpet av året! Jeg avsluttet sesongen med full ribbemiddag minutt for minutt, en sending som varte i 3 1/2 time! Livesendingene er tilbake mandag 15. januar klokken 15! Husk at sendingene ligger på Facebooksidene mine slik at du kan se dem senere dersom selve sendetidspunktet ikke passer.

Ganske mye tid i år har gått med på å lage den nye boken min som kommer ut i februar 2018 – GJÆRBAKST FOR ALLE! Det er bestandig mye mer jobb enn jeg tror å lage en bok, men ettersom det er aller mest moro – og litt slit – ble det en ny bok altså. Jeg gleder meg stort til den kommer ut, og håper på at den blir så godt mottatt at den flyr ut av butikkhyllene. Jeg har planer om å få til slik at jeg kan selge den rett fra nettsiden min også, så det er bare å følge med!

I 2017 har jeg vært så heldig å hatt med meg en stor samarbeidspartner hele året: Haugen-Gruppen! De er importører av veldig mange kvalitetsmerker, så jeg er så glad for at vi har dette samarbeidet. Jeg har laget massevis av blogginnlegg i samarbeid med dem – de kan du se her! – og vi har vært på tur til Barcelona (der kjøpte jeg kjolen jeg har på meg på bokcoveret) og vi har vært på tur til Avery Island der de lager Tabasco. (alle disse lenkene er annonselenker). Vi fortsetter samarbeidet også i 2018 så det er bare å følge med! Fra 1. januar tar de også over enda et veldig kjent varemerke, og jeg gleder meg stort til å bruke det i ulike oppskrifter her på bloggen.

 

I januar feiret Fru Timian 5 år! Det har virkelig vært fem begivenhetsrike år og jeg kjenner meg veldig heldig som har så mange entusiastiske følgere at jeg kan leve av dette!

 

I år har jeg også hatt et annet veldig spennende samarbeid. Det kan du ikke se noe om på bloggen, men de som følger meg på Snap og Insta har sett at jeg har vært i Halden og hatt matkurs mange ganger denne høsten. Alle SFO’ene og barnehagene i Halden skal nemlig bli helsefremmende og da har jeg fått lov til å lage oppskriftshefte og ha kurs med de ansatte. Jeg tror vi er sånn ca. halvveis på kursfronten nå, så det blir flere kurskvelder utover vinteren.

I løpet av året har jeg vært med på Matkontrollen på TV2 to ganger. Den ene gangen testet jeg og kokkene Tonje Torvanger og Eirik Strøm Lillebø smør og brodmargarin, og den andre gangen kom de på besøk på verkstedet hvor Øystein og jeg vurderte om ferdigmat så lik ut når vi lagde den som den gjorde på bildet på forpakningen.

Neste mandag skal jeg i nytt opptak med dem (det er derfor det ikke blir livesending mandag 8. januar). Jeg antar at temaet for opptaket fremdeles er hemmelig, så du får følge med på Snap og InstaStories for å se hva som skjer 🙂

Også i fjor var jeg nominert til Vixen Blog Awards, som hadde fest og utdeling i januar. Jeg kom meg til finalen, men vant ikke. I år har navnet skiftet til Vixen Influencer Awards, men ellers er det det samme. Her er det fremdeles åpent for å stemme meg videre til finalen! Har du lyst til å stemme på meg, kan du klikke deg inn her! Finalefesten er i begynnelsen av februar 2018.

Takk for i år! Jeg ønsker dere alle et riktig godt nytt år! Og husk: NYT LIVET OG NYT MATEN!

 

 

3 kommentarer til “Sånn har bloggåret 2017 vært!”

  1. Godt nytt år, Fru Timian og kjempestor takk for masse flotte oppskrifter og inspirasjon. Gler meg til å følge deg i 2018!

  2. 2017 var året jeg for alvor fikk opp øynene for bloggen din, og jeg skal definitivt følge med i 2018 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon