Storfint besøk av statsminister Erna

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Storfint besøk av statsminister Erna

Det er definitivt ikke hver dag statsministeren ringer og sier hun vil komme på tirsdagsmiddag! (Det var ikke hun som ringte, altså, men noen fra statsministerens kontor – bare så det er sagt 😉 )

I går var hun på plass og vi lagde OVNSBAKT ØRRET MED SPINAT OG TOMAT og en frisk salat til.

Erna Solberg kom ikke bare for å lage middag sammen med meg, men også for å høre om hvordan jeg synes livet som gründer er. Så jeg fikk sagt litt om hva jeg synes er viktig både når det kommer til gründerskap og hva jeg brenner for på matfronten. Jeg ivrer jo for å sette av tid til å spise sammen – det tenker jeg er SÅ VIKTIG! Og det var statsministeren helt enig med meg i. Så da var vi skjønt samstemte i at det er kjekt når hverdagsmiddagene både kan være enkle, kjappe og gode. Noe som jo denne middagen er!

Det er morsomt å se at det er så mange av dere som følger meg som også lagde samme middag i går! Veldig kult!

Vi fikk også snakket om det ta risiko, jobbe mye, bygge nettverk, bruk av mentor, tørre å tenke stort, ha det morsomt og å være engasjert i det man driver med.

Her kommer noen bilder fra besøket.

Det er et stort entourage som er med når statsministeren kommer på besøk!

Det ble en smakebit til alle.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon