10 på topp gjærbakst i 2017

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

10 på topp gjærbakst i 2017

Uten gjærbakst ville livet mitt sett betydelig mer kjedelig ut! Det må jeg kunne si! Og i 2017 har jeg bakt mer enn jeg har gjort på veldig lenge, for jeg har jo laget ny gjærbakstbok som kommer ut i februar 2018! Det gleder jeg meg veldig til og jeg håper dere alle samme har lyst til å kjøpe boken når den kommer ut. Du kommer garantert til å se det her på bloggen, eller i andre sosiale medier, så det er bare å følge med!

Jeg har laget oversikt over de ti mest besøkte middagsoppskriftene og de ti mest besøkte kakeoppskriftene også!

Her kommer en oversikt over de 10 mest besøkte gjærbakstoppskriftene i 2017!

1. Verdens beste boller!

Jeg kan jo ikke garantere at de faktisk er verdens beste, men at de er gode og skikkelig populære, det kan jeg trygt skrive under på!

 

2. Kjapp, enkel og kjempegod loff

Hva hadde vel livet vært uten en skive – eller to – med god loff innimellom?

 

 

3. Ferdige rundstykker til frokost

Det er utrolig deilig å spise nystekte rundstykker til frokost i helgene! Disse rundstykkene ruller jeg ut og setter i en form på kvelden, så er det bare selve stekingen som gjenstår på morgenen. Perfekt!

 

4. Langpannebrød med havregryn

Superpopulært langpannebrød som passer like godt til helgefrokosten som til skolenisten.

 

5. Verdens beste kanleboller

Nam! Nystekte kanelboller må være noe av det beste som man kan spise! Tror du ikke det? Søt og luftig bakst med massevis av herlig fyll.

 

6. Fine rundstykker

Jeg elsker å bake rundstykker i helgene og det tror jeg at det er mange av dere som gjør også! Disse er iallfall skikkelig populære.

 

7. Matpakkebrød i langpanne

De er populære disse brødene som vi laer i langpannen! De er enkle å lage og bruker å slå godt an hos både små og store.

 

8. Eltefritt brød fra Sullivan Street Bakery

Her er originaloppskriften til de eltefrie brødene. Her viser jeg også hvordan jeg bruker å brette deigen for at det ferdige brødet skal bli best mulig!

 

9. Sånn tiner du gjærbakst

De fleste av oss bruker å fryse ned noe av gjærbaksten vi lager, og da kan det være kjekt å tine den igjen på en måte som gjør at baksten smaker så nært opp til nybakt igjen som mulig.

 

10. Slik baker du perfekte croissanter

Hjemmebakte croissanter lette som godværsskyer og fulle av godt smør! Det er godt det! Jeg bruker bestandig å bake det når det er noe ekstra eller at jeg bare har litt ekstra god tid en dag. Blir bestandig påpekt at jeg burde ha bakt dobbelt så mange 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon