Lanseringsfesten i bilder!

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Lanseringsfesten i bilder!

På fredag hadde jeg lanseringsfest for den nye boka mi, og for en kveld det ble! Helt fullt hus, lidenskapelig musikk av Øystein, gode smaksprøver og fantastisk stemning! Nå er jeg fullstendig inhabil, men det er iallfall min opplevelse av kvelden!

Tusen takk til dere alle som kom!

Jeg har en liten etterlysning å komme med! Jeg fikk så masse fine gaver – og jeg har sånn nogenlunde kontroll på hvem jeg fikk hva av, men jeg fikk en fin rosa topp og matchende skjerf fra noen – og der sto det ikke noe kort – så jeg lurer veldig på hvem giveren er – så jeg får takket ordentlig. Har på meg toppen nå i skrivende stund 🙂

Her kommer masse bilder fra kvelden! Enjoy! (Noen rakk å forlate åstedet før fotografen fikk opp fotoapparatet, så beklager om du ikke ble med på bilde!)

Lanseringsfesten i bilder! Lanseringsfesten i bilder! Lanseringsfesten i bilder! Lanseringsfesten i bilder! Lanseringsfesten i bilder! Lanseringsfesten i bilder! Lanseringsfesten i bilder! Lanseringsfesten i bilder! Lanseringsfesten i bilder! Lanseringsfesten i bilder! Lanseringsfesten i bilder! Lanseringsfesten i bilder! Lanseringsfesten i bilder! Lanseringsfesten i bilder! Lanseringsfesten i bilder! Lanseringsfesten i bilder! Lanseringsfesten i bilder! Lanseringsfesten i bilder! Lanseringsfesten i bilder! Lanseringsfesten i bilder! Lanseringsfesten i bilder! Lanseringsfesten i bilder! Lanseringsfesten i bilder! Lanseringsfesten i bilder! Lanseringsfesten i bilder! Lanseringsfesten i bilder! Lanseringsfesten i bilder! Lanseringsfesten i bilder! Lanseringsfesten i bilder! Lanseringsfesten i bilder! Lanseringsfesten i bilder! Lanseringsfesten i bilder! Lanseringsfesten i bilder! Lanseringsfesten i bilder! Lanseringsfesten i bilder! Lanseringsfesten i bilder!

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon