På besøk i Nitimen

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

På besøk i Nitimen

I går var jeg så heldig å få være gjest på Nitimen på NRK P1, og det var veldig hyggelig. Ida Kjøstelsen og Pål Thoresen sørget for god stemning.

Jeg snakket om «Fru Timians beste sommermat» og om sommermat generelt. Pål mente nok at det bruker å være litt for mye «kaninfôr»-spising på sommeren (dette var hans egne ord), så jeg var veldig glad for at jeg tok med meg nystekte scones med creme fraiche og jordbærsyltetøy til dem, og ikke dipp og grønnsaker som jeg først hadde tenkt!

På besøk i Nitimen

På besøk i Nitimen

Produsent Eirik Sivertsen holder kontrollen.

Takk for meg!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon