Jeg er i København i dag og i morgen for å spille inn reklamefilm! Det er skikkelig stas! I det kommende året skal Fru Timian være Finish-damen! Du vet de små tablettene du putter i oppvaskmaskinen.

Reklamefilminnspilling i København!

Det er noen uker siden jeg fikk en mail fra et dansk castingbyrå som lurte på om jeg kunne tenke meg å være med i den nye reklamefilmen som Finish skulle spille inn nå i begynnelsen av mars. Og det hadde jeg jo lyst til. Det sto jo allerede Finish i oppvaskbenken, så det var ingen vanskelig beslutning.

Så etter å ha sendt en liten filmsnutt nedover, ble jeg godkjent av selve oppdragsgiveren også.

Dagen i dag bruker jeg til å vandre i diverse butikker. Mannen i huset har bestilt oppdatering på krydderhyllen, så jeg skal løpe ned til Torvhallene så fort jeg rekker. Sist jeg var der, kjøpte jeg nemlig med noe skikkelig snasent krydder.

Reklamefilminnspilling i København!

Dagens selfie fra hotellrommet

I morgen blir det filmopptak, så jeg får vel bruke litt av ettermiddagen på å pugge manus også. Gleder meg!

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

  1. Blir gøy å se hvordan det blir:) var med blandt de som ble vurdert jeg også, men ble altså slått av deg da;) hehe.
    Lykke til 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *