Har du lyst til å nominere meg til Vixen Influencer awards?

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Har du lyst til å nominere meg til Vixen Influencer awards?

Jeg blir superglad om du har lyst til å nominere meg til Vixen Influencer Awards i år også! De to siste årene har jeg vært i finalen i Vixen Blog Awards – det har endret navn i år – og jeg blir altså veldig, veldig glad om du har lyst til å nominere meg sånn at jeg har mulighet til å komme meg til finalen i år også!

Klikk deg inn til nominasjonssiden her!

Nominasjonsprosessen går frem til 16. november. Og går jeg videre derfra, kommer jeg garantert til å mase på deg igjen for å stemme meg fram til finalen!

Her er jeg med Anne HavågHolter-Hovind som driver hagebloggen Moseplassen under fjorårets finale!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon