På tur i Roma

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

På tur i Roma

De av dere som følger meg på sosiale medier, har sikkert fått med seg at vi var på tur i Roma forrige uke! En herlig tur med masse varme og god mat! Ingen av oss hadde vært i Roma før, så vi var spente på hvordan vi ville like byen alle sammen.

Vi gikk på den klassiske feilen med at vi skulle rekke over ALT for mye den første dagen. Vi gikk og gikk og gikk og gikk. Når vi så skjønte at vi faktisk skulle være i byen i mange dager, roet vi ned tempoet og økte nytelsesnivået betraktelig.

Vi leide leilighet gjennom NOVASOL like ved Vatikanstaten. Det var en herlig leilighet og en topp plassering. Du kan lese mer om leiligheten og leiemuligheter her! (Reklame)

Italiensk mat er en stor favoritt hjemme hos oss, og det er jeg ganske overbevist om at er hjemme hos veldig mange flere også! Og jeg spiste meg virkelig gjennom en stor mengde italienske retter i løpet av dagene vi var på plass.

Her er en liten stemningsrapport!

Vil du lage pasta med pesto hjemme, kan du klikke deg inn til oppskriften her!

Du finner oppskrift på spagetti og kjøttsaus her!

Jeg elsker supper! Dette var en knallgod bønnesuppe. Får se om jeg får laget en tilsvarende for å legge ut oppskrift på litt utover høsten.

Elsker å kunne sitte ute i varmen og spise! Masse liv rundt oss!

Dette var en veldig hyggelig restaurant som lå 5 minutter å gå fra der vi bodde. Det var husverten som tipset oss om stedet. Vi gikk tilbake flere ganger.

Pizza margerita! Her er oppskriften min på italiens pizza!

Tror Adrian spiste panna cotta hver eneste dag! Jeg har ikke oppskrift på straight panna cotta her på bloggen – det må jeg gjøre noe med! – men her er en veldig god oppskrift på yoghurtpanna cotta med bringebærsaus og blåbær. 

Jeg snapper!

Her spiste jeg en utrolig god panini! Den var med langstekt svinekjake, soltørkede tomater, smeltet ost, chili jam. Jeg skal prøve å lage noe tilsvarende her hjemme.

Resten av gjengen tok en variant med mozzarella, tomater og basilikum.

Minst én stor is hver dag! Denne var med lakrisis og sitronsorbet.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon