Jeg fikk hele coveret i Mat fra Norge!

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Jeg fikk hele coveret i Mat fra Norge!

Ikke jeg da, men makrellen min, ble coveret i det store sommernummeret av Norges mest leste matblad: «Mat fra Norge! Og inni var det mange sider med intervju og saker fra Fru Timians beste sommermat!

Jeg fikk hele coveret i Mat fra Norge!

Det var redaktøren, Per Borglund, som var på besøk hos meg en stund før boken kom ut, og gjorde intervju med meg. Det var et hyggelig besøk av en særdeles matinteressert mann. Han var forresten ikke så veldig imponert over kokeboksamlingen min – som består at kanskje 250 bøker. Jeg tror han sa han har noen tusen hjemme 😉 Jeg har tydeligvis et stykke igjen.

Jeg fikk hele coveret i Mat fra Norge!

For å lese hele intervjuet, og resten av det bra bladet, må du se etter det i butikken i morgen. Det er til salgs i helt vanlige dagligvarebutikker.

Jeg må nesten sitere en mail jeg fikk fra nevnte redaktør tidligere i kveld: «Wow. Kjørte spekeskinkeoppskriften med nypotet, gressløk, løpstikke (og, må jeg innrømme, litt reddik). Fy flate så godt, og så enkelt. Perfekt sommermat!»

Jeg har ikke spurt om å bruke det sitatet, men satser på at det var greit 🙂
Hvis du har lyst til å kjøpe «Fru Timians beste sommermat» kan du bestille et signert eksemplar her! Gratis porto!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon