Mine kjære emaljerte jerngryter fra Le Creuset får stadig hard medfart når jeg steker mine eltefrie brød i dem. Den ene stekeovnen min går til 300 grader, og jeg liker å varme opp grytene i en så varm ovn før jeg legger i den ferdighevede brøddeigen, skrur ned varmen og steker brødene.

Problemet med denne høye varmen er at knottene på grytene har gått fullstendig i oppløsning. Jeg har jo ikke tatt meg bryet med å skru de av for hver gang jeg skal bruke dem. Det har ført til at jeg har blitt skikkelig svart på fingrene hver gang jeg har vært borti knottene.

Nytt liv til jerngrytene

Nytt liv til jerngrytene

Forholdsvis slitt den knotten, kan du si. 

Heldigvis finnes det råd med problemet! Knottene kan byttes ut!

Nytt liv til jerngrytene

Nytt liv til jerngrytene

Så god som ny!

Du får kjøpt knottene i kjøkkenbutikker som fører Le Creuset eller på nettsiden deres.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *