Gamlebyen på Europakartet

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Gamlebyen på Europakartet

Jeg synes bestandig det er stas når jeg kan snakke fint om bra tilbud her i Østfold, hvor jeg bor. Og et av stedene jeg med stor glede skryter av, er Gamlebyen i Fredrikstad. Jeg elsker atmosfæren der! Den er en salig blanding av gamle dager – med brostein i gatene og skeive, værbitte hus – og det moderne med interiørbutikker og caféer. Jeg synes å kunne observere at menneskene som ferdes i Gamlebyen er et hakk blidere enn på andre steder.

Nettopp derfor er det ekstra stas når jeg kan skryte av Gamlebyen og favorittcafeen min der – Mormors – når reiseselskapet Expedia, nå har en kampanje med fokus på mat og reise og unike matopplevelser i Europa.

Her kan du se hvordan Expedia fronter Mormors og Gamlebyen!

På Mormors er det bestandig veldig hyggelig å komme innom dørene. Den fungerer i grunn som en nabolagscafé selv om vi må kjøre flere mil for å komme dit. God mat, gode kaker og en herlig cafe-stemning.

chervre

Det er alle slags type mennesker som stikker innom Mormors. Småbarnsfamilien, kunstneren, det eldre ekteparet og dameklubben på tur. Her finner du alle!

Det er Camilla Olsen og Torleif Hvalgård som har drevet Mormors de siste 7 årene.

Torleif er kokken og Camilla er kakebakeren. Og når det kommer til maten, er de to eierne skjønt enige om at her skal det ikke jukses med en eneste ting. Ingen ferdigposer eller krimskrams-tilsetninger, men ekte og gode råvarer. De kjøper aller helst lokale og økologiske råvarer. “Da vet vi mest mulig om det vi serverer”, sier de.

Hver dag serveres ”Dagens suppe” i tillegg til lune salater, sandwicher og annen smakfull cafémat.

tunfisk

brie

gulrotkake

 

 

Dette blogginnlegget er skrevet i samarbeid med Expedia

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon