Her kommer fisketacoen fra!

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Her kommer fisketacoen fra!

I tacoens hjemland, Mexico, spiser de naturligvis flere tacovarianter enn de vi er vant med her hjemme. Både kylling, svin og okse er vanlig å bruke i myke eller friterte skjell, i tillegg til mengder av fisk og sjømat.

Tidligere i sommer var jeg så heldig å få være med Old El Paso til tacoens hjemland for å lære meg å lage mat som lokalbefolkningen. Et av stedene vi besøkte var byen Ensenada, som ligger på vestkysten av Mexico, helt opp mot grensen til USA – i delstaten Baja California. Baja California er opprinnelsesstedet for cæsarsalaten (ja, den er ikke italiensk, men mexicansk), margaritaen (altså drinken) og fisketacoen.

Vi dro ned til fiskemarkedet, og alle de små fisketacorestaurantene som ligger helt inntil markedet, for å spise og lære.

Les mer fra turen her!

Her kommer fisketacoen fra!

Helt nede ved vannet og fiskemarkedet ligger tacorestaurantene på rad og rekke, og helt fra tidlig morgen strømmer mexicanerne til for å spise dagens taco. Navidad Ocegueda driver restauranten Taco Miendo, og hun lærte oss å lage sin versjon.

Her kommer fisketacoen fra!

Hektisk aktivitet på kjøkkenet på Taco Miendo.

Her kan du se filmen fra besøket vårt i Ensenada:

 

Her kommer fisketacoen fra!

De er hakket hvassere på å stable sjømaten pent og pyntelig i Ensenada enn vi er her hjemme. Navidad Ocegueda serverte også sjømattaco full av godsaker her fra fiskemarkedet. Og fiskemarkedet ligger på andre siden av veien for restaurantkjøkkenet, så her er det kort distribusjon.

Her kommer fisketacoen fra!

Her kommer fisketacoen fra!

Høye hæler er ingen hindring på fiskemarkedet.

Her kommer fisketacoen fra!

Cantina Hussong’s er opprinnelsesstedet for margaritaen. Når du gifter deg, betyr det lykke å ta en drink her i baren etter selve vielsen. På den stunden vi var her, kom det to par innom. Mulig det betyr ekstra lykke når brudgommen blir kastet til værs.

Her kommer fisketacoen fra!

Disse gutta sørget for høy stemning i lokalet!

Her kommer fisketacoen fra!

Her er originalen.

Dette blogginnlegget er skrevet som en del av et samarbeid jeg har med Old El Paso. 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon