Søndagsmiddag er ute som e-bok

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Søndagsmiddag er ute som e-bok

Nå er endelig boka mi “Søndagsmiddag” ute som e-bok! Det betyr at du kan laste den ned og lese den på nettbrettet ditt. Det er jo skikkelig stas. Enkelt å laste ned er det også. Klikk deg inn på denne linken og last ned boka nå i dag! Den koster bare kr 149,-!

Søndagsmiddag er ute som e-bok

I denne boka får du norsk slow food på sitt aller enkleste og beste! Dette er mine aller beste søndagsmiddager – den deilige maten laget fra bunnen av. Boka inneholder både lettlagde, men raffinerte middager og nydelige,  retter som krever mer tid for å utvikle den gode smaken. Prøv for eksempel langstekt ribberull med urter, spansk skalldyrgryte eller fylte kyllingbryst. Dessert og kake til kaffen unner vi oss på en søndag, og her får du blant annet smake jordbærpai, muffins med sitronkrem og glasur og eplekake med nøtter og karamell.

Alle bildene i boka er tatt av fotograf Mette Møller.

Søndagsmiddag er ute som e-bok

I tillegg til å ha det samme stoffet som i den originale boka, har denne ebok-utgaven inneholder instruksjonsvideoer hvor Marit demonstrerer fremgangsmåter på ulike oppskrifter, og klikkbare lenker slik at du enkelt kan klikke deg frem og tilbake i boken.

Søndagsmiddag er ute som e-bok

Søndagsmiddag er ute som e-bok

Har du lyst til å se mer? Følg denne linken og last ned boka nå i dag!

Du kan også se en annonse på venstre side av bloggen min. Der kan du også laste ned boka fra.

Ett kommentar til “Søndagsmiddag er ute som e-bok”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon