Søndagsmiddag er i hus!

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Søndagsmiddag er i hus!

Endelig har den nye boka mi, Søndagsmiddag, kommet fra trykkeriet og i dag var jeg hos Sentraldistribusjon i Oslo og hentet kassevis av bøker som jeg forhåpentligvis greier å selge ut i en fei! For nå er vi i starten av en ny SUPERTREND folkens! Søndagsmiddagen er tilbake i rampelyset som aldri før, og den kan være både lettvint, enkel og veldig god på samme tid. Eller som jeg liker å si det: Dette er ukomplisert, ujålete og umåtelig god mat!

Jeg må vise frem coveret en gang til, sånn at du vet hvilken bok du skal lete etter i butikken! Og husk, du kan bestille den hos meg også. Send meg en mail til marit@mrw.no, så fikser jeg saken. Da kan jeg også skrive hilsen inni, dersom du ønsker det! Til de av dere som allerede har forhåndsbestilt boka: jeg pakker bøkene i løpet av helga og sender dem til mandag. Jeg reiser nemlig bort i morgen tidlig og rekker ikke å pakke dem før det. (Mer om morgendagens ferd senere!)

Søndagsmiddag er i hus!

Ettersom jeg allikevel skulle til Oslo i dag, kjørte jeg innom Sentraldistribusjon og hentet bøkene jeg hadde bestilt selv, i stedet for å vente flere dager på store postpakker.

Søndagsmiddag er i hus!

Og her er det ypperlig service! Kjell Arild Disch hentet alle kassene jeg skulle ha.

Søndagsmiddag er i hus!

Hmm… Får vi plass i bilen?

Søndagsmiddag er i hus!

Det gjorde vi, men før jeg kunne kjøre avgårde, måtte jeg jo få ut en bok!

Søndagsmiddag er i hus!

Spenningen stiger! Tapen var fryktelig vanskelig å få løs!

Søndagsmiddag er i hus!

Jippi! Det var riktig bok som lå i kassen! Jeg har ikke åpnet alle for å sjekke, men antar at distributørene har full kontroll. Nå skal jeg feire med en lite glass musserende og godt kveldssnacks!

 

 

5 kommentarer til “Søndagsmiddag er i hus!”

 1. Den boka ønsker jeg meg!!
  Hvor mye koster den hvis en bestiller fra deg? I bokklubben er det gratis porto + at den er litt billigere enn i bokhandelen, er det samme hvis en kjøper direkte?

  • Hei!
   Jeg har dessverre ikke mulighet til å sende den med både lavere pris og portofritt. Jeg må selv betale kr 100 tilsammen i porto og faktureringsgebyr til regnskapskontoret mitt. Jeg tar kr 450,- inkl. frakt og fakturering. Men du får med en hilsen da 🙂
   Jeg blir glad samme hvor du kjøper den.
   Marit 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon