Ribberester med kål- og rødbetsalat

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ribberester med kål- og rødbetsalat

Har du mye rester etter gårsdagens ribbemiddag og har lyst til å gjøre en liten vri med restene? Dette smaker godt både som middag og lunsj, eller som et innslag på et brunsjbord. Kål- og rødbetsalaten er av det enkle slaget, du bare strimler, river og rører sammen. Her har jeg brukt vanlig hodekål, men du kan også bruke rødkål. Det blir akkurat like godt! Ribbestykkene varmer jeg opp i stekeovnen og serverer til.

Ribberester med kål- og rødbetsalat

Dette trenger du for å lage kål- og rødbetsalaten
½ lite kålhode
2  epler
4 skiver rødbeter
2 ½ ss majones
2 ½ ss rømme
litt rødbetelake
salt
pepper

Skjær kålen i tynne strimler og riv eplene på den groveste delen av rivjernet. Bruk gjerne litt syrlige epler. Hakk opp rødbetene og bland det i en bolle med kålen og eplene. Bland sammen resten av ingrediensene og smak til med salt og pepper. Hell dressingen over salaten og bland det sammen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon