Ukemeny for uke 2

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 2

Hverdagen er tilbake for fullt, jeg er ferdig med finalen i Det Norske Måltid og tingenes tilstand er igrunn på normalen. Til de av dere som leser dette på søndag kveld og ennå ikke har sett finalen på TV2, kan jeg berolige med å si at den sendes i kveld klokka 21.45. Finaleshowet var i går kveld, så når TV-sendinga starter, sitter jeg godt plassert i sofaen med en stor kopp te (og kanskje en bolle med popcorn) Det blir ingen røping av hvem som vinner hvilke priser her og nå. Det er bare å sette seg til rette i sofaen og kose seg med et bra show.

Tilbake til middagsplanene for den kommende uka! Jeg tror det skal være muligheter for at de aller fleste skal kunne finne mat de liker og har lyst til å lage her.

Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag – Bakt pasta med tomat, ost og pølse

Vi går for en kjapp, superenkel og god middag på ukens første dag. Pasta, tomater, pølser og ost i skjønn forening må jo blir bra! Dette er også en knall restemiddag. Her trengs absolutt ikke oppskriften og følges!

Ukemeny for uke 2

 

Tirsdag – Fiskepai med potetmostopping

Jeg har skikkelig sansen for den engelske varianten av fiskegrateng. Absolutt ikke på bekostning av den gode norske varianten, men som et tillegg. Som den store potetmoselskeren jeg er,  fryder jeg meg når jeg setter gaffelen ned i den gyllenbrune og sprø skorpen, gjennom ultramyk mos og ned til store, gode fiskestykker.

Ukemeny for uke 2

 

Onsdag – Hvitløkskylling

Alle som enten har spist middag hjemme hos meg eller som har lest mer enn én middagsoppskrift fra meg før, vet at jeg har en veldig stor appetitt på hvitløk. Jeg simpelthen elsker disse feddene som med sin tilstedeværelse gir en ekstra dimensjon til veldig mye mat. Selv med mitt til dels ganske så store hvitløkforbruk, har jeg ennå ikke mistet en eneste venn på grunn av hvitløkånden dagen derpå.

Ukemeny for uke 2

 

Torsdag – Minestrone med basilikumpesto

Deilig, deilig suppe for alle som er glad i grønnsaker og spesielt for alle som elsker basilikumpesto!

Ukemeny for uke 2

 

Fredag – Hawaiiburger med pommes frites

Jeg vedder mye på at alle som har opplevd steinvaska høyvannsbukse, hockeysveis og «Stovnerpalme» elsker denne burgeren, for dette er ungdomstiden tilbake i et lite jafs! Kos deg!

Ukemeny for uke 2

 

Lørdag – Staselig laks med sellerirot og bacon

Jeg elsker det når det er sånn at maten blir feiende flott uten at man egentlig har gjort spesielt mye for at den skal bli det. Det synes jeg denne staselige laksen er et godt eksempel på. Jeg ovnsbaker grønnsaker og steker bacon og  fiskestykker og voila! så dukker disse lekkerbiskenene opp på tallerkenen!

Ukemeny for uke 2

 

Søndag – Svinefilet med urter, tomat- og kikertsaus og ovnsbakte poteter

Behandler du svinefileten din med kjærlighet og omhu (og bruker et steketermometer) får du et supersaftig og godt kjøttstykke. Her får fileten følge med en riktig så smakfull saus av tomater og kikerter. Virkelig verdt å prøve, spør du meg!

Ukemeny for uke 2

 

Dessert – Supersaftig kokoskake med veldig god glasur

Jeg har en stor svakhet for kakeglasurer. Derfor er jeg superglad i kaker som har tykke lag med bølgende lag av deilig glasur. Her er det bølger av sveitsisk marengs som får toppe denne supersaftige ananas- og kokoskaka.

Ukemeny for uke 2

 

 

2 kommentarer til “Ukemeny for uke 2”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon