Jeg skulle egentlig ut å plukke bringebær i dag, men med pøsregn hele dagen, har det fristet mer å holde seg inne! Bringebærene får henge til i morgen! Forhåpentligvis kan jeg plukke nok bringebær til at jeg kan bake vaniljebollene med bringebær, som du kan se litt lenger ned her i ukemenyen.  Og at jeg kan røre sammen litt av verdens beste syltetøy – rørt rips- og bringebærsyltetøy!

 

Mandag 21. juli – Pasta arrabbiata

Arrabbiata betyr sinna på italiensk, og dette er rett og slett pasta med en småsinna tomatsaus. Eller, du kan gjøre sausen akkurat så sinna som du vil. Min bruker å være såpass sinna at det pipler frem noen svettedråper i pannen! Herlig!

 

Tirsdag 22. juli – Blomkålsuppe med chorizo og pesto

Jeg bruker Fru Timians chilipesto når jeg serverer denne suppen, men om du nå ikke har fått kjøpt den, kan du lage en TOMATPESTO å servere til!

Den milde blomkålsuppen og den sterke chorizoen er en perfekt kombo!

 

Onsdag 23. juli – Thailandske fiskekaker servert med nudler og råkost

Jeg elsker virkelig hjemmelagde fiskekaker! Når jeg først skjønte hvor lekende lett det er å lage – det tar virkelig bare noen få minutter (pluss oppvasken) – ble det fort en favoritt hos meg.

 

Torsdag 24. juli – Kikert- og linsesalat med ruccola og vannmelon

Vannmelonen er et morsomt innslag i denne forfriskende og gode salaten som du bruker bare noen få minutter på å tilberede. Vil du ha middagen litt mer mettende, kan du servere verdens enkleste brød til.

 

Fredag 25. juli – Vårruller med kjøttdeig, risnudler og masse grønnsaker

Yummy! Dette er altså så innmari godt!

 

Lørdag 26. juli – Pastasalat med reker og ostesaus

Elsker denne pastasalaten med den superkjappe og gode ostesausen! Super å lage til både mange og få! Gidder du å pelle rekene selv, blir den aller best.

 

Søndag 27. juli – Kyllinggryte med kokosmelk og koriander

Dette er absolutt en av mine favorittmåter å lage middag på! Veldig kjapt og lettlaget, og særdeles godt å spise

 

Ukens kake – Muffins med squash og sjokoladebiter

Har du squash i hagen som begynner å bli modne? Da kan du gjerne bruke én av dem i disse muffinsene! Så saftige og gode!

 

Ukens gjærbakst – Vaniljeboller med bringebær

Søt gjærbakst, tykk vaniljekrem og årets bringebær! Det kan vanskelig bli bedre enn det!

 

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *