Er du klar for en ny uke? Disse deilige sommerukene flyr virkelig bare avgårde. Jeg koser meg storveies med det fine været som vi har. Det gjør ingenting at det akkurat plasket ned rett utenfor vinduet. Det er fremedeles 25 grader og dørene kan stå åpne. Herlig.

Jeg håper du koser deg i sommer også! En riktig god uke til deg! Og huks: Nyt livet og nyt maten!

Ukemeny for uke 32

 

Mandag 4. august – Laks, pasta og tomater i skjønn forening

Jeg bruker mer enn gjerne tomatene fra drivhuset i denne pastaretten. Superenkel å lage, og veldig god å spise!

Ukemeny for uke 32

 

Tirsdag 5. august – Speilegg i tomatsaus

Dette er perfekt middag når du har lyst på noe godt og kjapt til middag!

Ukemeny for uke 32

 

Onsdag 6. august – Grillet ørret med nypoteter og dillsaus

Små ørreter passer godt å grille. Her griller jeg hver enkelt i en fiskegrillrist, som er veldig kjekt. Har du ikke det, kan du veldig godt bruke aluminiumsfolie – det gjør jeg også ofte. Legg et dobbelt lag på grillristene og smør det med litt olje før du legger fiskene oppå.

Ukemeny for uke 32

 

Torsdag 7. august – Hjemmelagde italienske pølser

Disse italienske pølsene lager du selv på 1-2-3. De bruker bestandig å gjøre stor suksess!

Ukemeny for uke 32

 

Fredag 8. august – Taco med en liten vri

Knasende sprø tacoskjell, godt kjøtt, hjemmelagd guacamole og tomatsalsa. Like godt hver gang.

Ukemeny for uke 32

 

Lørdag 9. august – Kyllingfileter med det beste tilbehøret

Dette tror jeg er maten å lage i løpet av helgen! Se for deg saftig kylling marinert og smakssatt med chili, koriander og hvitløk.

Ukemeny for uke 32

 

Søndag 10. august – Blomkålssuppe

Den norske blomkålen er på sitt aller beste nå! Kanskje du har lyst til å bruke noen i til en deilig blmkål

Ukemeny for uke 32

 

Ukens dessert – Bringebæris med yoghurt

Denne bringebærisen er supergod! Så frisk og lett i smaken.

Ukemeny for uke 32

 

Ukens gode gjærbakst – Søte og saftige epleboller

Disse eplebollene må du bare prøve deg på!

Ukemeny for uke 32

En riktig god uke til deg!

 

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *