Ukemeny for uke 26

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 26

Sommerferie! Om det nå ikke gjelder for deg ennå, kjenner du det iallfall på kroppen dersom du har skoleunger i hus. Vi er inne i den lyseste uka av året (eller var det kanskje forrige) og vi håper på så mange fine dager som overhode mulig.

Så lenge som jeg bor her i Norge, tenker jeg det er viktig å ikke sidestille sol og varme med gode dager. Det er fullt mulig å ha gode arbeidsdager og feriedager selv om regnet kommer dalene. Jeg håper jo på sola, men får i grunn bare ta det været som skulle finne på å dukke opp!

Håper du får en fin uke! Og husk: Nyt livet og nyt maten!

Ukemeny for uke 26

 

Mandag 24. juni – Fiskeburger med dressing og ketsjup

Dette er en stadig tilbakevennende favoritt her i huset! Lag gjerne dine egne fiskekaker hvis du har tid og lyst! Heldigvis er det nå også mulig å kjøpe gode fiskekaker i mange dagligvarebutikker.

Ukemeny for uke 26

 

Tirsdag 25. juni – Fylt omelett med kylling og gulrot

12-åringen her i huset har etterhvert blitt en kløpper til å lage omelett. Han får gjerne lage min også! Her fyller jeg omeletten med kyllingkjøtt og gulrotstrimler for å gi det hele litt mer middagsfølelse.

Ukemeny for uke 26

 

Onsdag 26. juni – Ost- og skinkegrateng

TIl denne gratengen bruker jeg rett og slett skinkepålegg som jeg blander sammen med pasta og purre og lager grateng av. Har du et helt stykke med skinke liggende, kan du selvfølgelig bruke det.

Ukemeny for uke 26

 

Torsdag 27. juni – Kyllingspyd med sitrongress og cashewnøtter

Jeg liker veldig godt å lage grillspyd når jeg skal grille. Alt er liksom så enkelt å greit når jeg får trædd råvarene inn på et spyd. Her er det kylling som får følge med sitrongress og cashewnøtter! Snadder!

Ukemeny for uke 26

 

Fredag 28. juni – Hjemmelagd lasagne

Jeg spiser med glede lasagne både sommer og vinter! Det er noen retter som er bare sommerretter eller vinterretter. Lasagne, er for meg, en skikkelig helårsrett!

Ukemeny for uke 26

 

Lørdag 29. juni – Grillet ørret med nypotet og dillsaus

La for all del ikke være hindre deg i å fyre opp grillen for å grille disse fantastiske ørretene! Jeg har stått i garasjen og grillet mang en gang. Funker det også!

Ukemeny for uke 26

 

Søndag 30. juni – Stekt svinefilet med sursøt saus

Det å lage sin egen sursøte, tomatbaserte saus, tar nøyaktig 4 minutter, hvor 3 av minuttene er fullstendig uten arbeid, så her er det bare å skride til verks.

Ukemeny for uke 26

 

Dessert – Ananas- og kokoskake med blåbærglasur

Jeg er glad i kaker som ser flotte ut, smaker smashing (selvfølgelig) og som er fullt mulig for en ikke-konditor å lage. For samme hvor mange kaker jeg har lagd i mitt liv, kommer jeg aldri til å bli god på ekstravagant kakepynting.

Ukemeny for uke 26

God uke til deg!

 

3 kommentarer til “Ukemeny for uke 26”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon