Smakfull treretters til helgen

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Smakfull treretters til helgen

Jeg liker å ha en uhøytidelig stemning hjemme hos oss, også når vi inviterer venner på middag. Jeg synes det er så koselig å ha venner på middagsbesøk, at jeg velger å være avslappet både i matveien og atmosfæren. Da er det lettere å invitere ofte.

Noen ganger er det allikevel morsomt å trå til med treretters middag. Uten at det nødvendigvis trenger å bli verken stress eller for høytidelig atmosfære. Jeg vil nemlig, fremdeles sitte rundt bordet og skravle med gjestene istedenfor å stresse på kjøkkenet.

Du kan forberede mesteparten av denne maten i god tid før gjestene kommer.

God helg!

Smakfull treretters til helgen

 

Forrett – Laksetartar med sennepsmajones

Har du smakt kombinasjonen rå laks og røkt laks noen gang? Det har jeg, og den er supergod! Kombinasjonen er definitivt ikke min oppfinnelse. Her er det flinke kokker som har vært ute mye tidligere enn meg. Så dette er min variasjon av denne herlige forretten.

Smakfull treretters til helgen

 

Hovedrett – Helstekt oksefilet med rosenkål og bacon

Dette er fantastisk god mat som passer perfekt når det skal være litt ekstra stas! Helstekt oksefilet med rosenkål og bacon.

Smakfull treretters til helgen

 

Dessert – God, gammeldags karamellpudding

I dagens creme brulee-verden har vi nesten glemt karamellpuddingen som vi bestandig fikk servert i familiefestene i oppveksten. Men det er det ingen grunn til! Begge deler er så godt, og det er mer enn nok plass til både den franske og norske versjonen.

Smakfull treretters til helgen

En riktig god helg til deg!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon