En aldri så liten gjeng mat-, interiør- og motebloggere er på Københavntur de neste dagene for å spise, drikke og bli inspirert. Første etappe er med DFDS Seaways fra Oslo til København. Masse deilig mat og champagnesmaking. Jeg fikk til og lov til å prøve meg på å sabre en champagneflaske. Utstyrt med en svær sabel var oppgaven å kutte flaskehalsen!

Veldig mange år siden jeg så Oslofrjorden fra denne vinkelen. Så flott!

Inspirasjonstur til København

Full trafikk!

Inspirasjonstur til København

Før middagen var det champagnesmaking.

Inspirasjonstur til København

Sabel til sabreringen!

Inspirasjonstur til København

Toppen av og vi er klare for prøvesmaking!

Inspirasjonstur til København

Sommelier Jønne guidet oss gjennom utvalget.

Inspirasjonstur til København

Kveldens utvalg.

Inspirasjonstur til København

Smak nummer én: Henriot de Blanck. Det var denne jeg sabret. Bilde av den store hendelsen kommer senere.

Inspirasjonstur til København

Smak nummer to; Dom Perignon.

Inspirasjonstur til København

Kveldens dyreste, Roederer Cristal Brut. Luktet som skikkelig fransk ost, smakte aldeles nydelig!

Inspirasjonstur til København

Så var vi klare for kveldens 5-retters.

Inspirasjonstur til København

Gulrotsuppe med trøffelskum og tørkede oliven. Her fikk vi stekt kamskjell til også.

Inspirasjonstur til København

Foie gras med løk og tang. Veldig godt!

Inspirasjonstur til København

Svinefilet med morkler og selleri.

Inspirasjonstur til København

Geitost med balsamico og oliven.

Inspirasjonstur til København

Sjokoladepudding med mangosorbet og ølskum.

Da alt dette var inntatt, var vi i grunn mette og vel belåtne. Klare for å våkne opp i København neste morgen.

Print Friendly, PDF & Email

Test 2

Test

Lesernes kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *