Ukemeny for uke 19

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 19

Ny uke og nye muligheter til å spise massevis av smakfull og god mat! Som vanlig har jeg funnet frem forslag til middagsoppskrifter av litt varierende art. Her er det forhåpentligvis noe for enhver smak. Håper du finner noen favoritter du også!

God uke til deg! Og husk: Nyt livet og nyt maten!

Ukemeny for uke 19

 

Mandag – Toast med spekeskinke og sennepsmajones

Det trenger ikke bestandig å være varm middag. Innimellom kan det jo være greit å leke at man er på cafe også. Dette kaller iallfall jeg en typisk cafegodbit!

Ukemeny for uke 19

 

Tirsdag – Stekt torsk med spekeskinke

Veldig ofte serverer jeg stekt bacon til stekt torsk. Her surrer jeg skiver av spekeskinke rundt torskefiletene for å få den samme saltsmaken. Enkelt, godt og skikkelig familievennlig.

Ukemeny for uke 19

 

Onsdag – Spagetti med kylling, hvitløk og paprika

Når mat er både lettvint og god, er jeg fornøyd! Ofte er jo det de to viktigste kriteriene til en hverdagsmiddag. Denne middagen er dessuten helt perfekt for ungene i huset å lage.

Ukemeny for uke 19

 

Torsdag – Fiskeburger 

Det er faktisk riktig så enkelt å lage sine egne fiskekaker. Selv slet jeg fælt den første gange jeg prøvde meg. Deigen ble alt for løs og fiskekakene rant utover da jeg stekte dem. Så snart jeg imidlertid skjønte at deigen til fiskekaker skulle ha ganske så lik konsistens som deig når jeg lager karbonader, ble resultatet også vellykket.

Ukemeny for uke 19

 

Fredag – Spansk paella

Det er nesten ikke mulig å ha vært i Spania uten å ha spist saftig og god paella. Ulike varianter selges nærmest alle steder, også i typiske snackbarer og hurtigrestauranter.

Ukemeny for uke 19

 

Lørdag – Entrecôte med blåskimmelost og potetkaker

Har du smakt potetkaker noen gang? Det smaker vidunderlig! Først lager jeg potetstappe som jeg så deler opp i kaker og steker gylne og sprø i en blanding av smør og olje. Her får de følge med godt kjøtt og god ost. Skikkelig godt!

Ukemeny for uke 19

 

Søndag – Kokos- og chilisuppe med stekte scampi

Jeg er veldig svak for en god suppe! Det fine med suppe er at du veldig kjapt og enkelt kan lage deg en skikkelig god en.

Ukemeny for uke 19

 

Dessert – Ostekake med nugatti

Stekte ostekaker kommer langt opp på den uendelig lange listen over gode kaker som finnes! Jeg er rett og slett særdeles svak for stekte ostekaker. Det er noe med denne tunge, kremaktigheten som stekeprosessen gir, som er veldig tiltrekkende.

Ukemeny for uke 19

En riktig god matuke til deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon