Ukemeny for uke 32

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 32

August er godt i gang og med den kommer hverdagen for de fleste av oss også. Så i ukemenyen finner du gode og enkle hverdagsmiddager som er fine å lage også på dager hvor tiden er litt knapp. Helgemiddagene tar litt lenger tid å lage, for da har vi jo som regel litt mer tid til å kose oss med matlagingen.

Håper du finner mye som du har lyst til å lage! Ønsker deg en strålende fin uke! Og husk; Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 9. august – LETTVINT SQUASH- OG TOMATSUPPE

Det blir litt fredagsfølelse over mandagen når det serveres tortillachips til suppen! Og det er jo en riktig så bra start på uken, spør du meg!

 

Tirsdag 10. august – OVNSBAKTE KOTELETTER OG GRØNNSAKER

Ovnsbakte grønnsaker og nakkekoteletter bruker å slå riktig så godt an når det serveres! Her lager jeg en kjapp erte- og myntepuré til som er med på å heve smaken enda et hakk opp.

 

Onsdag 11. august – KYLLING- OG GRØNNSAKSSUPPE MED NUDLER

Å, det er så deilig med middager som dette! Enkel og lettvint å lage, du får kjøpt alle råvarene på nærmeste dagligvarebutik, den ser utrolig fin ut og hele familien elsker middagen!

 

Torsdag 12. august – LAKS MED SALAT OG POTETOMELETT 

Laksefileter er bestandig et sikkerstikk når det kommer til middag hjemme hos oss. Her får laksefiletene følge av en frisk salat med fetaost og rødløk og en stor, stekt potetkake.

 

Fredag 13. august – KJAPP OG VELDIG GOD TACOSUPPE

Nam! Tacosuppe er skikkelig snadder! Og det er jeg jammen ikke alene om å mene. Visste du at Norge er det landet i verden – sett bort fra Mexico – som spiser mest taco?

 

Lørdag 14. august – FALAFLER SOM IKKE SMULER

Jeg ELSKER disse falaflene! Har laget dem cirka en million ganger og de blir helt perfekte hver gang! Husk at du må legge tørkede kikerter i bløt dagen før du skal lage disse falaflene!

 

Søndag 15. august – PAELLA

Det må jo bli fest når denne pannen kommer på bordet!

 

Ukens kake – BLÅBÆRPAI MED SMULDRETOPPING

Denne blåbærpaien er akkurat like god som den ser ut som! Enkel og grei å lage er den også, og da er det jo i grunn bare velstand.

 

Ukens gjærbakst – LANGPANNEBRØD MED HAVREGRYN

Jeg vet det er mange av dere som er veldig glade i dette langpannebrødet, og det egner seg helt supert som matpakkebrød, så da passer det godt å fylle opp fryseren nå!

 

God uke til deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon