Kvinnekonferanse

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Kvinnekonferanse

Det er ikke hver dag jeg har innlegg her på bloggen som ikke handler om mat på ett eller annet område, men i dag skjer det. For, det er jo som kjent ingen regel uten unntak.

Torsdag 14. november skal jeg nemlig være konferansier på «Kvinner som våger»-konferansen som Kvinnovasjon i Follo og Østfold har. Kvinnovasjon er et landsomfattende prosjekt for å få flere kvinner til å starte egen bedrift, og, ikke minst, å få de kvinnene som starter egen bedrift til å tørre å tenke stort om satsingen sin. Jeg var tidligere prosjektleder for Kvinnovasjon i Follo og Østfold, så det var veldig hyggelig å bli spurt om å gjøre et aldri så lite comeback med å være konferansier.

Kvinnekonferanse

Det er mange spennende foredragsholdere jeg skal introdusere denne dagen:
Anita Traaseth som er daglig leder Hewlett Packard Norge, og som også er kjent som bloggeren Tinteguri, er første dame ut. Så går det slag i slag med den svenske kunstneren Anna Kolberg, møbergründeren Fru Blom, Ann-Kristin Johansen – som  har bygd opp selskapet Dynamisk Helse – gründeren bak bladet Båtensverden, Vetle Børresen, skatteekspert Anna Halvorsen og coachen Victoria Schiøtz.

Det kommer til å blir en aldeles strålende og inspirerende dag. Det er jeg sikker på! Følg denne linken for å melde deg på!

Kvinnekonferanse

Har du lyst til å starte egen bedrift, eller driver du allerede egen brdirft, og kjenner at det hadde vært topp med en inspirasjonsdag? Meld deg på konferansen her!

Håper vi sees!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon