Det er ikke hver dag jeg har innlegg her på bloggen som ikke handler om mat på ett eller annet område, men i dag skjer det. For, det er jo som kjent ingen regel uten unntak.

Torsdag 14. november skal jeg nemlig være konferansier på «Kvinner som våger»-konferansen som Kvinnovasjon i Follo og Østfold har. Kvinnovasjon er et landsomfattende prosjekt for å få flere kvinner til å starte egen bedrift, og, ikke minst, å få de kvinnene som starter egen bedrift til å tørre å tenke stort om satsingen sin. Jeg var tidligere prosjektleder for Kvinnovasjon i Follo og Østfold, så det var veldig hyggelig å bli spurt om å gjøre et aldri så lite comeback med å være konferansier.

Kvinnekonferanse

Det er mange spennende foredragsholdere jeg skal introdusere denne dagen:
Anita Traaseth som er daglig leder Hewlett Packard Norge, og som også er kjent som bloggeren Tinteguri, er første dame ut. Så går det slag i slag med den svenske kunstneren Anna Kolberg, møbergründeren Fru Blom, Ann-Kristin Johansen – som  har bygd opp selskapet Dynamisk Helse – gründeren bak bladet Båtensverden, Vetle Børresen, skatteekspert Anna Halvorsen og coachen Victoria Schiøtz.

Det kommer til å blir en aldeles strålende og inspirerende dag. Det er jeg sikker på! Følg denne linken for å melde deg på!

Kvinnekonferanse

Har du lyst til å starte egen bedrift, eller driver du allerede egen brdirft, og kjenner at det hadde vært topp med en inspirasjonsdag? Meld deg på konferansen her!

Håper vi sees!

 

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *