En vinner er kåret!

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

En vinner er kåret!

Den siste måneden har jeg hatt en instagramkonkurranse gående sammen med Dolce Gusto. Utfordringen var å poste et bilde av den fineste kaffekoppen sammen med noen ord om hva som er favorittkaffen og kanskje også noen ord om historien til kaffekoppen.

En vinner er kåret!

Nå er vinneren kåret!

Instagrambrukeren @mothorki sjarmerte meg mest med bilde av sin mormors hverdagskaffekopp med noen sukkerbiter ved siden av. Hun skriver om hvordan hun fikk lov til å dyppe en sukkerbit i bestemors kaffekopp da hun var lita og var på besøk. Og det var jo akkurat det jeg fikk lov til å gjøre også!

Det var ikke før jeg gikk inn for å sjekke hvem brukeren bak @mothorki var, at jeg så at hun er fra Rakkestad og at jeg kjenner henne. Men det er altså ikke noe lokaljuksing her. Kun sjarmering. Monika Thorkildsen kan vente seg denne skjønnheten i posten! Vil du lese med om kaffemaskinene fra Dolce Gusto? Klikk her!

En vinner er kåret!

 

 

Dette blogginnlegget er skrevet som en del av et samarbeid jeg har med Dolce Gusto. 

 

Utvikling og Hosting av Sircon