Har du lyst til å bli matinspirert? Lære nye retter og få noen triks opp i ermet? Og samtidig ha det skikkelig hyggelig? Da er et matkurs her hos Fru Timian tingen! Med 3 fullsatte og vellykkede kurs denne høsten, satser jeg på å fortsette suksessen også til neste år.

Her kommer kursplanen for vinteren og våren 2014.

Ønsker du å gi kurs som gave? Da får du gavekort som du kan gi bort. Mottakeren kan selv bestemme hvilket kurs hun/han vil være med på.

Matkurs vinteren og våren 2014!

Felles for alle kursene

  • Kurskvelden koster kr 1.000. Prisen inkluderer all maten vi spiser, vin (aperitiff + 2 glass vin til maten) og annen drikke, samt oppskriftshefte.
  • Det er mulig å kjøpe flere glass vin i løpet av kvelden.
  • Deltagerne blir delt inn i grupper. Alle gruppene lager alle rettene tilhørende kurset. Når all maten er laget, dekker vi langbord og spiser oss gjennom godsakene.
  • Påmeldingen er bindene. For hvert kurs står det en avbestillingsfrist. Ved avbestilling etter fristen, gis det ingen refusjon. Det er fullt mulig å gi/selge plassen sin til noen andre.
  • Om ikke annet står, er kursene fra kl. 18.00 til ca. 22.
  • Det er maks 13 plasser.
  • Det må være minst 10 påmeldte for at kurset gjennomføres.

Ønsker du å melde deg på? Send en mail til: marit@frutimian.unitedbloggers.no

Jeg holder til i Rakkestad. Rakkestad ligger i Indre-Østfold, 1 time og 5 minutters bilkjøring fra Oslo S. og 40 minutter med bil fra Fredrikstad sentrum.

Kursplan

Tapaskurs – torsdag 16. januar
Vi lager et utvalg gode og klassiske tapasretter som kjøttboller i tomatsaus, mauriske skinkekebabs, sardiner med grillet laks, spansk tortilla, aïoli med mer.

Påmelding: send mail til marit@frutimian.unitedbloggers.no
Avmeldingsfrist: 12. januar

 

Tapaskurs – fredag 17. januar
Vi lager et utvalg gode og klassiske tapasretter som kjøttboller i tomatsaus, mauriske skinkekebabs, sardiner med grillet laks, spansk tortilla, aïoli med mer.

Fullt!

Matkurs vinteren og våren 2014!

 

3 retters middag – torsdag 27. februar
Blir du stresset bare ved tanke på å skulle server en 3 retters middag når du får gjester? I dette kurset lærer du triksene som gjør at du både kan servere strålende god mat og samtidig sitte ved bordet sammen med gjestene – helt uten stress.

Vi matcher vinen til maten.

Forrett: laksetartar med creme fraiche og agurk
Hovedrett: utbeinet og fylt kyllinglår med hvitvinssaus og grønnsaker
Dessert: polenta og mandelkake med Marsala-vaniljesaus

Påmelding: send mail til marit@frutimian.unitedbloggers.no
Avmeldingsfrist: 20. februar

 

Herrenes aften – fredag 28. februar
Denne kvelden blir det herrene som får tumleplass på Fru Timians kjøkken! Dette blir spennende. Vi lager 3 retters middag.

Blir du stresset bare ved tanke på å skulle server en 3 retters middag når du får gjester? I dette kurset lærer du triksene som gjør at du både kan servere strålende god mat og samtidig sitte ved bordet sammen med gjestene – helt uten stress.

Forrett: laksetartar med creme fraiche og agurk
Hovedrett: utbeinet og fylt kyllinglår med hvitvinssaus og grønnsaker
Dessert: polenta og mandelkake med Marsala-vaniljesaus

Påmelding: send mail til marit@frutimian.unitedbloggers.no
Avmeldingsfrist: 20. februar

Matkurs vinteren og våren 2014!

Italienske favoritter – torsdag 20. mars
Bruschetta, antipasti, potetgnocchi og mørk sjokolade er noe av hva som kommer på bordet i løpet av denne kvelden. Gode smaker kombinert med god italiensk vin.

Påmelding: send mail til marit@frutimian.unitedbloggers.no

 

Italienske favoritter – fredag 21. mars
Bruschetta, antipasti, potetgnocchi og mørk sjokolade er noe av hva som kommer på bordet i løpet av denne kvelden. Gode smaker kombinert med god italiensk vin.

Påmelding: send mail til marit@frutimian.unitedbloggers.no
Avmeldingsfrist: 14. mars

 

Jeg håper også på å få til et vinkurs i løpet av vinteren eller våren.

Meld deg på ett eller flere av kursene ved å sende en mail til: marit@frutimian.unitedbloggers.no

 

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *