All den gode julematen
Leter du etter oppskriftene på den gode julematen? Her kommer en oppsummering! Du kommer til de ulike oppskriftene ved å klikke på den turkise overskriften til hver enkelt rett.
Lykke til med all julekokkelering!
Saftig ribbe med gode poteter og sjysaus
Det er Hellstrøm som er inspiratoren til denne fremgangsmåten på ribbestekingen, og den sikrer deg en supersaftig ribbe med sprø svor!
Den hjemmelagde rødkålen er veldig lett å lage og smaker aldeles smashing! (oppskriften står et stykke ned i saken du kommer til når du klikker på denne overskriften)
Spiser dere risengrynsgrøt på formiddagen på julaften? Jeg liker å lage risengrynsgrøt à la dynegrøt.
Elsker dette salte lammekjøttet med den litt søtlige rotstappa til!
Bruk hele toskeskiver eller fileter. Sandefjordsmøret er virkelig prikken over den berømte i-en.
Lutefisk med bacon, lefse og ertestuing
For meg er lille julaften lutefiskdagen! I år ble det på bittelillejulaften, så da kom julestemningen litt ekstra tidlig. Deilig! Her er min vjersjon.
To gode, klassiske juledesserter kombinert i én!
Eller du kan servere multene med en kremostkrem. Skikkelig godt!
Vi spiser ofte creme brulee til dessert på julaften eller én av de andre juledagene.
En riktig god jul til deg!