Filminspilling i verkstedet i dag

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Filminspilling i verkstedet i dag

Øystein, mannen min, og jeg har lenge snakket om at vi skal begynne å lage matfilmer for å ha på bloggen min, og i dag var vi endelig i gang med den første filmen. Supergod familiemat med Fru Timian  tror jeg vi kommer til å kalle serien, for det er jo nettopp det jeg ønsker å lage. Mat som er både super og god og som både små og store elsker. Enkel å lage skal den også være.

Vi er et lite, men godt team, vi to, når vi filmer. Vi har jo lagd filmer før også, men aldri i det nye verkstedet mitt. Og her er alt mye bedre tilrettelagt for filingen. Hjemme på kjøkkenet vårt, kom bestandig takviftet i veien og det var skikkelig trangt bak der jeg sto. Men det gikk det også. I verkstedet er takhøyden mye høyere, og viften tilsvarende høyere oppe. Det føles veldig bra.

Filminspilling i verkstedet i dag

Kjøkkenet er ryddig som bare det og råvarene ligger klare. 

Filminspilling i verkstedet i dag

Det er mye å passe på når vi skal filme. Jeg har ansvaret for preppingen, all maten og at det ser bra ut på alle benkene. Jeg må dessuten være sikker på at oppskriften som jeg bruker funker. Når jeg lager mat til bloggen og spalter, kan jeg jo tilpasse litt etterhvert som jeg lager maten. Men det kan jeg ikke gjøre når jeg filmer. Det betyr jo at jeg må være sikker på at alt sitter. Så i går, lagde jeg akkurat den samme maten som jeg lagde igjen når vi filma i dag.

Filminspilling i verkstedet i dag

Skriveblokka må bestandig være i nærheten når jeg prøver ut nye oppskrifter. Veldig kjedelig å glemme å skrive opp noen av råvarene jeg bruker. Dette er fra gårsdagens gjennomkjøring. 

Øystein har ansvaret for lys, bilde og film. Litt mange elementer å holde styr på innimellom, men så lenge som han greier å holde hodet kaldt, går det også.

Filminspilling i verkstedet i dag

Sminken og smilet er på plass.

I dag lagde jeg pasta med pesto og to ulike pølser. Oppskriften og filmen kommer på bloggen så snart den er ferdig, så følg med!

2 kommentarer til “Filminspilling i verkstedet i dag”

  1. Som jeg skrev på Instagram – dette blir gøy. Jeg elsker matprogramm generellt og en video oppskrift fra deg vil være toppen. Jeg gleder meg veldig og håper på mange episoder (selv om jeg forstår at den del arbeid ligger bak)!

  2. Ja, vi gleder oss også, Gry!
    Det er nok ikke sikkert at filmen vi filma i går kommer ut på bloggen. Tror nok vi kommer til å gjøre noen justeringer åp hvordan vi gjør ting før offentliggjøring.
    Det er veldig morsomt – og tar mye tid – så vi får se hvor mye det blir 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon