Endelig! Nå har det kommet en ny baker i Rakkestad! Herlig!

Kringla Bakeri og Konditori har holdt til i Tistedal i Halden i flere år, og nå har de altså åpnet et utsalg her i Rakkestad! Alt kommer tilkjørt fra Tistedal tidlig på morgenene.

Ny baker i Rakkestad!

Ut fra Silje Wold og Anny Remme har rakstingene virkelig omfavnet Kringla. Åpningen har vært kjempebra, så nå håper de at fortsettelsen blir akkurat like fortreffelig!

Ny baker i Rakkestad!

Alle brødene er håndverksbakt. Det betyr at når deigen er eltet og hevet ferdig, blir den slått opp for hånd av en baker – det skjer med maskiner på store bakerier. Kringla bruker også langtidsheving på brødene sine, noe som gir mer smak til brødene. Da trenger de heller ikke å bruke så mye gjær. De behøver dessuten ikke å tilsette ekstra gluten for å få luftige brød. Ekstra tilsatt gluten i brød er – etter min mening – et stort problem i kjøpte brød. Det gjøres for at brødene skal bli så luftige som vi forbrukerne vil ha dem, men kludrer til tarmsystemet vårt. (Dette er noe omdiskutert – bare så det er sagt – men mange med meg, er helt overbevist om at den økte mengde med tilsatt gluten i kjøpebrød, er en av grunnene til at å mange får magesmerter av å spise brød.)

Nå kan vi i Rakkestad i alle fall kjøpe brød hvor dette ikke er et problem.

Ny baker i Rakkestad!

Det tømmes fort i brødhyllene!

Ny baker i Rakkestad! Ny baker i Rakkestad! Ny baker i Rakkestad! Ny baker i Rakkestad!

Masse søte saker her også!

Ny baker i Rakkestad!

Mmmm…….

Ny baker i Rakkestad!

Ny baker i Rakkestad!

Ny baker i Rakkestad!

Jeg sitter fornøyd og venter på å sette tennene i god bakst!

 

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *