Vixen Blog Awards er, så vidt meg bekjent, den største bloggkonkurransen i Norge. I 14 ulike kategorier skal det kåres en verdig vinner, basert på de sminfinalistene som er plukket ut av en kompetent jury (du kan se den her) – på bakgrunn av nominasjoner fra alle dere som leser blogger her til lands. Over 20.000 nominasjoner kom inn!

Nå er det opp til leserne å stemme sine favoritter frem til finaleplass! Det kan stemmes hver 12. time fra samme enhet, og stemmingen pågår helt til 31. desember.

Jeg blir veldig glad om du klikker deg inn her og stemmer meg fram til finalen!

Jeg synes det er en stor ære å bli nominert. Og håper skikkelig at jeg også blir stemt fram til finalen.

Vixen Blog Awards

Få finn fram datamaskiner, nettbrett og telefoner og stem i vei! Klikk her!

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *