Siste innspurt!

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Siste innspurt!

Jeg skriver og skriver. Sletter, leser og skiver. Det er tre dager til deadline på den nye kokeboka mi, som kommer ut til våren, og jeg kjenner at tre dager er veldig lite når det er så mange ord igjen å skrive.

Det er sommer som er tema for boka og jeg har brukt mange av sommerens solskinnsdager til å lage og ta bilder av mine sommerfavoritter. Eller, jeg har lagd maten og så har Nine Dreyer Hensley og Jim Hensley – som driver Studio Dreyer Hensley og som står bak mange bestselgerkokebøker – tatt bildene.

Siste innspurt!

Jeg har printet ut alle oppskriftsbildene i boka og tapetsert veggene rundt meg. Det er litt for tidlig å vise bildene offentlig ennå, men du kan jo se at det ser fargerikt ut bak ryggen min. Det er særs inspirerende å se på alle de fine bildene – for jeg synes jo at de har blitt kjempefine – når jeg skriver ferdig tekstene.

Siste innspurt!

Jeg kommer til å legge ut litt mer om boka når vi nærmer oss.

Du kan jo allerede nå sette den opp på ønskelista di! Jeg kommer til å selge den her fra bloggen min også!

 

 

2 kommentarer til “Siste innspurt!”

  1. Lykke til med din nye bok Fru Timian! Ser frem til å lese den når våren kommer. Og takk for de mange gode oppskriftene du deler med oss her i bloggen din. De inspirerer en matglad 3-barnsmamma 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon