Jobbing i hagen

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Jobbing i hagen

En liten opprydding i bildene jeg har liggende på maskinen min, resulterte i at jeg fant disse bildene fra ca. 2 uker tilbake hvor jeg gjør drivhuset klart for innhugg.

Jobbing i hagen

Jobbing i hagen

Ut i jordhaugen for å hente mer jord! Hver høst kaster vi ut jorda der tomatplantene har stått. Jeg vet ikke helt hvorfor det skal gjøres, men har lært av de litt mer erfarne drivhuserne at dette er tingen. Hvis noen vet årsaken, tar jeg gjerne i mot ny kunnskap.Jobbing i hagen

Jobbing i hagen

Jevner ut sånn at det blir fint og glatt. Skimter du kiwitreet som står bak? Jeg trodde egentlig at det var dødt, men nå er det fullt av grønne blader på det. Kanskje v¨r vi kiwifrukter i løpet av sommeren?

Jobbing i hagen

Ikke noe kunstgjødsel i drivhuset, kun hønsegjødsel.

Jobbing i hagen

Den stanker!

Jobbing i hagen

En liten timian hos Fru Timian!

Ikke all såinga som jeg gjorde tidligere, se her, ble helt vellykka, så i dag har jeg kjøpt noen ekstra tomat-, paprika- og agurkplanter hos Ringsby gartneri her i Rakkestad.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon