En liten opprydding i bildene jeg har liggende på maskinen min, resulterte i at jeg fant disse bildene fra ca. 2 uker tilbake hvor jeg gjør drivhuset klart for innhugg.

Jobbing i hagen

Jobbing i hagen

Ut i jordhaugen for å hente mer jord! Hver høst kaster vi ut jorda der tomatplantene har stått. Jeg vet ikke helt hvorfor det skal gjøres, men har lært av de litt mer erfarne drivhuserne at dette er tingen. Hvis noen vet årsaken, tar jeg gjerne i mot ny kunnskap.Jobbing i hagen

Jobbing i hagen

Jevner ut sånn at det blir fint og glatt. Skimter du kiwitreet som står bak? Jeg trodde egentlig at det var dødt, men nå er det fullt av grønne blader på det. Kanskje v¨r vi kiwifrukter i løpet av sommeren?

Jobbing i hagen

Ikke noe kunstgjødsel i drivhuset, kun hønsegjødsel.

Jobbing i hagen

Den stanker!

Jobbing i hagen

En liten timian hos Fru Timian!

Ikke all såinga som jeg gjorde tidligere, se her, ble helt vellykka, så i dag har jeg kjøpt noen ekstra tomat-, paprika- og agurkplanter hos Ringsby gartneri her i Rakkestad.

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *