Abonner på nyhetsbrev og vinn bok!

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Abonner på nyhetsbrev og vinn bok!

Endelig har jeg fått på plass nyhetsbrev her på bloggen. I lang tid har det vært mulig å skrive seg opp på det, men jeg har ikke sendt ut ett eneste brev. Nå er jeg i gang, og jeg ønsker jo selvfølgelig å få med så mange som mulig.

Skriv deg opp som abonnent på nyhetsbrevet i dag og vær med på trekningen av en av mine bøker. Du velger selv hvem du vil ha!

Jeg trekker ut én vinner for hver nye 50 abonnenter jeg får!

Jeg har ikke bestemt med riktig ennå for hvilke dager jeg kommer til å sende ut nyhetsbrevet, men mulighetene er nok ganske store for at det blir på fredagene. Her tar jeg gjerne i mot tilbakemeldinger fra dere, så fyr løs enten i kommentarfetet under eller på mail til meg.

Jeg har 105 abonnenter på nyhetsbrevet nå når jeg starter. Blir spennende å se hvor mange som melder seg på etterhvert! Du er iallfall hjertelig velkommen til å gjøre det! Du finner skjemaet litt nede på venstre side av bloggen.

I nyhetsbrevet vil du få tips til forskjellige oppskrifter som jeg enten har lagt ut på bloggen nettopp eller som jeg mener fortjener litt ny oppmerksomhet.

Sånn ser denne ukas nyhetsbrev ut:

Abonner på nyhetsbrev og vinn bok!

 

Bli med som abonnent du også! Og vær med i trekningen av permie!
Du kan selvsagt melde deg av nyhetsbrevet når du ønsker.

 

4 kommentarer til “Abonner på nyhetsbrev og vinn bok!”

  1. Følger med deg hele tiden, og liker oppskriftene dine veldig godt, prøvde knekkebrød pizza og det smakte. Nå skal jeg prøve det på barnebarna i påsken, spennende.

  2. Helt topp 🙂 Nå kommer alt av nyheter rett i mail 🙂

    Takk for sånn ca 1 million gode tips og oppskrifter 🙂

  3. Så hyggelig å høre, Tove!
    Hvis du sender meg pizzaoppskriften din – den du brukte til knekkebrødpizzaene – så er du med i konkurransen om å vinne et helt års forbruk av disse kjempegode knekkebrødene!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon