Enkel og kjempegod tapas

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Enkel og kjempegod tapas

Spiser du med øynene? Ja, sånn før du starter med den fysiske spisingen? Jeg gjør iallfall det. Og mange med meg! Det er jo derfor enkelte kokker er nærmest som kunstnere å regne sånn som de danderer maten før den bæres ut til gjestene.

Jeg vil nok aldri komme opp på et stort kunstnernivå når det kommer til å legge opp mat, og heldigvis er det ikke så mye som skal til for å vise maten fram fra sin beste side. Litt bretting av noen pølseskiver, oppskjæring av grønnsaker eller frukt og kanskje en urtekvast eller to er ofte bare det som trengs for å gå fra en helt straight tallerken til en tallerken med det lille ekstra.

Så hvis du nå skal lage det et aldri så enkelt lite måltid alene, kan du jo brette, skjære og dandere litt spekemat, noen tomater og litt god ost.

Enkel og kjempegod tapas

Dette trenger du for å lage et lettvint tapasfat til 1 person
1 Polarbrød av rug
8 cherrytomater – både røde og gule
noen skiver gul squash
1 kule fersk mozzarella
noen dråper god olivenolje
en klype Maldonsalt
1 runde med pepperkverna
8 små skiver italiensk salami
4 soltørkede tomater i olje
noen grener frisk timian

Putt Polarbrødet i brødristeren.

Del opp tomatene i 2 eller 4. Bruk en ostehøvel eller grønnsaksrenser til å skjære noen skiver av en squash. Du kan bruke både gul og grønn. De små squashene er fastes i kjøttet og best på smak, så bruk det. Ha olivenolje, salt op pepper over tomatene og squashskivene og bland det sammen.

Skjær mozzarellaen i skiver. Har du en mozzarellakule av bøffelmelk, bruker du den. Den bare river du i mindre biter.

God skinke eller annet kjøttpålegg kan brukes i stedet for salamien. Træ salamien og tomatene på små coctailpinner eller tannpirkere. Forsikre deg bare om at det ikke er smak på tannpirkerne før du trær på maten. Legg timianen over det hele før du synker godt ned i sofaen, med fatet på fanget.

Enkel og kjempegod tapas

Snadder!

Enkel og kjempegod tapas

Perfekt kveldskos.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon