Sjokolade så langt øye ser!

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Sjokolade så langt øye ser!

Tenk å omgi deg med den beste sjokolade som finnes! Hver eneste dag! Jeg fikk en aldri så liten smak av det da jeg var på besøk hos Vigdis Rosenkilde som driver Rosenkildes – Håndlagde Sjokoladeopplevelser.

Hun lager den mest fantastiske sjokoladen du kan tenke deg. I sjokoladeverdenen er det én sjokolade som skiller seg ut fra alle andre, det franske sjokolademerket Valrhona. Og det er den Vigdis bruker når hun tryller frem sine lekkerbiskener. Jeg var så heldig at jeg fikk være med på et aldri så lite privat kurs!

Vigdis holder ulike sjokoladekurs som er veldig populære. Så har du lyst til å lære mer om sjokolade, spise masse god sjokolade og få med deg av godsakene hjem, sjekk ut kursprogrammet hennes og meld deg på et kurs! Det ligger nederst i blogginnlegget. Du kan også leser mer om Rodenkildes her.

Sjokolade så langt øye ser!

Damene er klare for å sette sammen disse ultralekre påskeeggene som Vigdis har lagd! De rød er smakssatt med tørket jordbær og solbær, de gule med tørket appelsin og de hvite og lilla med tørkede roser.

Både Vigdis og jeg er «Electrolux-damer» som har et samarbeid med dem. Den mikrobølgeovnen du ser bak meg, har jeg egentlig litt lyst på. Jeg har ingen mikrobølgeovn på verkstedet mitt, men ser jo helt klart at det er mye kjappere å smelte sjokolade i mikroen enn i vannbad.

Sjokolade så langt øye ser!

Vigdis bruker en varm steinplate for å varme opp sjokoladen nok til å «sveise» den sammen.

Sjokolade så langt øye ser!

Se så lekre de er!

Sjokolade så langt øye ser!

Og de smaker like godt som de ser ut.

Sjokolade så langt øye ser!

Her er påskeegget for den som er skikkelig sjokoladesugen. Det veier nesten 1/2 kilo.

Sjokolade så langt øye ser!

Det var tid for sjokoladetrøfler også! Først er de fylt med pasjonsfruktkrem før de toppes med hvit sjokolade for å fylle hullet på toppen. Til slutt rullet vi dem i et tynt lag med sjokolade og en blanding av mandler og sukker.

Sjokolade så langt øye ser!

Ferdige hvite sjokoladetrøfler med pasjonsfruktkrem og påskeegg.

Sjokolade så langt øye ser!

All trøffelsjokoladen jeg fikk med meg hjem har jeg allerede spist opp – med god hjelp fra de hjemme. Eggene har jeg gjemt til påske. Må holdes godt skjult for resten av gjengen!

Her er kursprogrammet til Rosenkildes.

Sjokolade så langt øye ser!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon