Det beste fra 2014

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Det beste fra 2014

Fortsatt god jul til dere! Jeg håper virkelig dere har hatt like gode juledager som jeg har hatt. Kjenner at det har vært helt perfekt å ha disse fridagene nå! Akkurat hva kropp og sinn trengte.

Da har jeg også fått tid til å tenke på alt som har skjedd i det Fru Timianske liv dette året. Året har virkelig gått som en vind og så mye spennende har skjedd. Jeg har lagd ny bok – som kommer ut i månedskiftet april/mai 2015, jeg har hatt masse besøk her på bloggen min (tusen takk til dere alle sammen), jeg har fått flere nye og spennende samarbeidspartnere både på bloggen og i det arbeidet jeg gjør ellers (som også er matrelatert) og jeg kjenner at Fru Timian har tatt noen heftige nye steg fremover. Jeg gleder meg virkelig til det nye året!

Her er noen høydepunkter fra året som har gått!

København

Jeg startet året med å spille inn reklamefilm for Finish oppvaskmiddel i København. Beklageligvis har de ikke fått distribusjon for akkurat disse vasketablettene her i Norge (ennå) så filmen har (ennå) ikke blitt vist på TV her.

Her er filmen, om du har lyst til å ta en titt.

Vi var på familietur til København i sommer også. Der besøkte vi både Lauras Bakery og Torvhallene, vi spiste deilig mat hos Madklubben og vi besøkte den supertrendy salatbaren Wedofood i Kødbyen.

Det beste fra 2014

 

Familien

I løpet av dette året har jeg lagd og fotografert veldig mye god mat som har stått på trykk i Familien. Både disse lammekotelettene og denne fantastiske hvite trøffelsjokoladekaken var med i påskenummeret og riskremen var med i julenummeret.

Det beste fra 2014

 

Dagbladet

I sommer leverte jeg mange gode grilloppskrifter til Dagbladet. Amerikansk hamburger med coleslawgrillet laks med tomat- og maissalat, supersøte og klissete s’mores og bakte epler med snickers og is var blant mine store favoritter herfra.

Det beste fra 2014

 

Ny bok

Her er en liten titt på hva som venter i den nye boka mi. Jeg gleder meg sånn til den er ferdig! ALle bildene er tatt av Nina Dreyer Hensley og Jim Hensley.

Det beste fra 2014

Her er forsiden….

Det beste fra 2014

…og tre av sidene inni boken.

 

Høst- og vintermat

De av dere som bruker å lese Fru Timian mer eller mindre fast, har kanskje fått med seg at jeg er veldig svak for pai. I alle mulige fasonger og smaksvarianter, egentlig. Denne høstpaien full av kantareller ble en stor slager! Nå på denne tiden av året, kan du bytte ut kantarellene (om du ikke har et lager liggende i fryseren) med annen sopp.

Det beste fra 2014

Andre paier som har vært på bloggen dette året er quiche med ost og skinke, brie- og aspargespai, eplepai med vaniljekrem og denne sjokoladepaien med chili.

Det beste fra 2014

 

Jeg avslutter oppsummeringen av året med å vise tre av de mest populære hverdagsmiddagene som har vært på bloggen i år. Gode og lettvinte middager er bestandig poppis!

Denne laksemiddagen som hele familien elsker, ble virkelig elsket også!

Det beste fra 2014

 

Det tror jeg denne grønnsaksgratengen med kylling til også ble.

Det beste fra 2014

Og denne pastasalaten med pesto og to sorter pølse. Den er bestandig en vinner!

Det beste fra 2014

Og med det takker jeg for det gamle året og ønsker hjertelig velkommen tilbake i det nye!

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon