Smak og sans

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Smak og sans

Litt senere i høst blir jeg fast matskribent for matmagasinet SMAK, som Hjemmet Mortensen gir ut, og jeg gleder meg storveies. Jeg har allerede lagd mange oppskrifter og tatt bilder av mat som kommer på trykk til neste år! Sånn er det når du vil ha sommerbilder til sommermaten – da må bildene tas 1 år i forveien.

Smak og sans

Her er et bilde fra hamburgerseriene jeg har tatt i sommer.

Smak og sans

Og her et fra salatserien. Resten må du vente til neste år med å få se.

Smak og sans

SMAK kommer ut med nytt nummer nå i disse dagene. Se etter dette bladet i butikken.

Smak og sans

Her reklameres det også for meg, som altså er med i det neste nummeret. Første gange jeg er med, er det en «hjemme hos»-reportasje hvor jeg serverer deilig høstmat. Jeg legger ut saken og oppskriftene så snart bladet er i salg. Her har jeg også med en reportasje jeg har skrevet fra Askim Frukt- og Bærpresseri. Jeg skrev en sak om dem her på bloggen min tidligere i år også. Den finner du her.

Hun som er redaktøren min i SMAK, Mary-Ann Astrup er også redaktør i et nytt magasin som kommer ut akkurat nå i disse dager – SANS. Her er det både oppskrifter, interiør og tips på morsomme ting du kan lage selv. Her er noen små smakebiter:

Smak og sans

Smak og sans

2 kommentarer til “Smak og sans”

    • Hei!
      Pr i dag er det ikke i abonnement, men det kommer (er jeg ganske så sikker på) i løpet av høsten. Jeg tror det kommer til det første nummeret jeg er med i. Jeg kommer til å legge ut når det kommer, så følg med 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon